MÁGIA

Szerelmi kötés, mágia

Szerző:
Szabó Anna
Szinte mindannyiunkat érdekel, hogyan vonzhatjuk magunkhoz azt a személyt, akit mindennél jobban szeretünk. A szerelmi kötés segítségével valóban nagy sikert érhetünk el. Vigyázat! Csak akkor alkalmazzuk, ha komolyan gondoljuk, hogy az illető igaz szerelmére vágyunk.
Hozzávalók:

3 db fehér gyertya
2 db piros gyertya



A varázslat menete

A fehér gyertyákat állítsuk fel háromszög alakban. A háromszög közepére tegyük a két piros gyertyát. Az egyik piros gyertya azt a személyt jelöli, akiért varázsolunk, a másik pedig a kérésünket. Mielőtt meggyújtanánk a gyertyákat, behunyt szemmel számoljunk 15-től 1-ig visszafelé.

Amikor a számolás végére értünk, mondjuk el hangosan kérésünket. Például: legyen erősebb a szerelmünk, jöjjön vissza hozzám a kedvesem, találjam meg mihamarabb életem párját, stb. Minden esetben csak egyetlen kívánság lehetséges, ne kérjünk tehát egyszerre több mindent.



Ha elmondtuk kívánságunkat, nyitott szemmel gyújtsuk meg az öt gyertyát

Figyeljük néhány percig, hogyan égnek a gyertyák, majd rövid idő múlva a két pirosat toljuk egymáshoz közelebb. Égessük el az összes gyertyát egyharmad részig, majd fújjuk el. Ezt a szertartást még két alkalommal kell elvégeznünk, méghozzá úgy, hogy a két piros gyertya mindig közelebb kerüljön egymáshoz. A szertartások között legalább 1 nap teljen el.




Az utolsó alkalom

A legutolsó alkalommal a két piros gyertyának már szorosan egymás mellett kell lennie, és mind az öt gyertyának csonkig le kell égnie.








Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL