GYERMEK

6 jel, hogy szivárvány-gyermek a porontyod

Szerző:
Szabó Anna
Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A szivárvány-gyermekek e földön sosem éltek még, fiatal lelkek, többnyire a kristály-gyermekek utódai. Senkitől sem félnek, kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak, és már születésükkor szellemiségük csúcsán vannak.

 

Kik a szivárvány-gyermekek?


A szivárvány-gyermekek szivárványszín energiát sugároznak, olyat, amivel mi mind teremtődtünk, ami az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat biztosítja. Dolguk talán az, hogy pótolják az ezerszínű fényt, ami egyre kevésbé ér minket, pedig nagyon is szükségünk van rá. Mintha csak kimennénk a mezőre, a napfényre, tőlük is a szivárvány minden színében pompázó energiát kapunk. Nevelésük valóban nagyobb odafigyelést igényel, mint a régi minták szerint működő társaiké, ez azonban cseppet sem változtat a lényegen: ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott felnőtté válhasson, játékra, mesehallgatásra, de legfőképpen sok-sok szeretetre van szüksége.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL