Szent Johanna

 

Szent Johanna, egy 1412 -ben született francia parasztlány volt, aki a franciák és angolok közt dúló 1337 és 1453 közt zajló százéves háború idején vezette a francia nép szabadságharcát. Jeanne elmondása szerint 12 éves korában részesült először azokban a rendkívüli látomásokban, melyek egész életét végigkísérték, ellátták természetfölötti tanácsokkal, külső és belső harcaiban buzdításokkal. A nép hitt benne és követte, mert a fiatal lány meggyőzte őket arról, hogy Isten felkérte őt a francia sereg vezetésére. Úgy vélte Szent Mihály, Alexandriai Szent Katalin és Antiokheiai Szent Margit szólították meg és kérték arra, hogy űzze ki az angolokat és vezesse a Dauphint Reimsbe megkoronázni. Franciaországnak , a mártíroknak, a foglyoknak, a harcosoknak, vallásosságuk miatt kigúnyolt embereknek, rabok, katonák védelmezője.

Szent Johana a te bajnokod is, aki segít a mindennapokban és aki arra buzdít, hogy te is mások bajnoka légy. Higgy önmagadban és képességeidben, ne azzal törődj, ki-mit mond, csak a szent célod lebegjen a szemed előtt, hiszen kiválasztott vagy, Istennek komoly tervei vannak veled és fel is fedi azokat előtted.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL