Szent Miklós

 

Szent Miklós a myrai püspök, a katolikus és a görögkeleti egyházak szentje. A tengerészek, kereskedők, az illatszerészek, a gyógyszerészek, a zálogházak, gyermekek, diákok és minden nehéz körülmények között élő védőszentje. Gazdag család gyermekeként született, 245-ben Patara városában és alig lépett be az iskolába, mikor Patara városában járvány tört ki és elárvult. A szüleitől megörökölt hatalmas vagyonával érsek nagybátyjához Patara város kolostorába költözött. Miután befejezte az iskolát, a papi hivatást választotta és 52 évig volt püspök. Életét az emberiségnek és a gyerekek tanítására szentelte. Legendás jó szíve miatt valósulhatott meg az, hogy ő lett a Mikulásunk.

Szent Miklós boldog lenne, ha te is idődet vagy energiádat áldoznád arra, hogy másokon segíts. Bármivel, amivel csak tudsz. Már az is elég, ha előhívod magadban a belső gyermeket, aki örömöt, boldogságot egy kis derűt viszel mások életébe.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL