Assisi Szent Ferenc

 

Szent Ferenc Itáliában, Assisiben született 1181-ben és a szegények védelmezője lett. Az atyai örökségről lemondva, vándorprédikátornak állt miután egy Rómában tartó zarándoklata alkalmával látomásban volt része. Követőiből szerveződött az első ferences rend. Szent Ferenc áldozatosan segítette és gyógyította a szegényeket. A legenda szerint, olyan jámbor lélek volt, hogy amikor erdőkben hirdette Isten igéjét, még a vadak és madarak elnémultak és meghallgattál a prédikációját.  Itália, az állatok, a kereskedők és a természet védőszentje.

Assisi Szent Ferenc  arra próbál rávilágítani egész életedben, hogy te is éppolyan szociális érzékenységgel vagy megáldva,mint ő maga. Szíveden viseled a szegények sorsát, és szeretnél segíteni rajtuk, de bárki máson is, akin csak teheted. Különösen igaz ez az állatokra, akikért ugyancsak bármit megtennél. Engedd szabadjára ezeket az érzéseket, ne fogd vissza magadat és cselekedj bátran, segíts ott, ahol csak tudsz!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL