LELKIPATIKA

6 dolog, amivel erősítheted a megérzéseidet

Szerző:
Szabó Anna
Egy sejtés, egy ráérzés vagy egyszerűen az, hogy hallgatunk az ösztöneinkre, néha a legjobb döntéseket eredményezi. De tényleg tisztában vagy vele, mi fán is terem az a bizonyos intuíció, és hogy mikor alapozhatsz rá? Intuíciós képességed fejlesztése jó egészséget, jó anyagi helyzetet, sőt még boldogságot is teremthet.

 

Valószínűleg beléd is nyilallt már bele olyasfajta előérzet, amikor barátnőd bemutatta új pasiját, hogy: „Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ennek a fickónak a szeme sem áll jól", vagy amikor lakást kerestél és az egyikbe belépve valami azt súgta, hogy: „Na, ezt pont nekem találták ki." Gyakran olyan dolgokkal kapcsolatban hasít belénk a megvilágosodás, melyekben már vastagon benne élünk. Persze azért csak lassan a testtel, emlékezz rá, hogy hányszor trafáltál mellé. Szóval honnan fogod tudni, hogy a józanész diktál-e, vagy megint egy félrevezető vesszőparipa hagymázas délibábját üldözöd? A válaszhoz tudnod kell, hogy az intuíció sohasem ésszerű vagy logikus, hanem egy kreatív, a képzelőerőre alapozott megismerési mód, a ráérzés képessége, melynek hátterében a korábbi életpályád során felgyülemlett és alkotó módon, szinte a tudatalattiddal kezelt tapasztalattenger áll.

{KEPGALERIA} 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

megérzés lelkipatika intuíció hatodik érzék
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL