2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 szellemvonat, amely semmilyen menetrendben nem szerepel

Füzesi Viki

Annyi fura és misztikus jelenségről lehet hallani szerte a világban, de amiről a legkevesebbet tudunk, azok a szellemvonatok. Persze a vasúti hivatalnokok nem veszik szívesen az ilyesmiről szóló híreket, ezért aztán információt sem adnak róluk, ám egy biztos: ezek a vonatok semmilyen menetrendben nem szerepelnek.

 

5 szellemvonat

5 szellemvonat

A „bolygó vonat”

Egy meglehetősen öreg gőzmozdony 3 vagont húz maga után, melyek teljesen üresek, a fülkék ajtajai rendszerint nyitva állnak, ám a legtöbb ablakon össze vannak húzva a függönyök. A szerelvényen semmilyen tábla nem található, mely az utazás célját jelölné. Természetesen a mozdonyvezető kabinjában egy teremtett lélek nincs, pedig kell, hogy legyen valaki a vonaton, hiszen az nem magától robog végig a síneken. Márpedig ez a vonat nem szerepel semmilyen menetrendben, nem reagál sem a szemaforok, sem a lámpák jeleire. Nem áll meg az állomásokon, nem szállnak fel és le az utasai – már ha vannak egyáltalán.
A furcsa vonat története 1911-re nyúlik vissza, amikor is – pontosan július 14-én - Rómából indult Párizsba. A járatnak összesen 106 utasa volt, legtöbbjük a tehetősebb rétegekből való, és néhány újságíró. Érdekes tény, hogy minden utas a Sanetti utazási iroda szervezésében került a vonatra, akik azt az ígéretet kapták, hogy áthaladnak majd az akkoriban technikai újdonságnak számító 1 kilométer hosszú alpesi alagúton. A vonat elhagyta Rómát, átzakatolt fél Olaszországon, majd Lombardiában az említett alagútba is belefutott - ám nyomtalanul eltűnt, ugyanis soha nem jött ki a másik végén. A két állomás között eltűnt szerelvényt már aznap éjszaka keresni kezdték, azonban semmi nyomát nem találták. Katasztrófára vagy bármi egyéb okra utaló jeleket nem találtak.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy ősi papirusztekercset, és fedezd fel, mi vár rád a jövőben! - Őszi jóslat!

Válassz egy ősi papirusztekercset, és fedezd fel, mi vár rád a jövőben! - Őszi jóslat!

Az alábbi titokzatos levelek segítségével megismerheted a közeli jövődet. Nincs más teendőd, mint kiválasztani egy mágikus papírtekercset, és megnézni, mit tartalmaz! A legfontosabb az, hogy abszolút hagyatkozz a megérzésedre, így megtudhatod, mire számíthatsz ősszel!

Tovább »
Idd 7 napig, és centikkel lesz karcsúbb a derekad

Idd 7 napig, és centikkel lesz karcsúbb a derekad

Mutatunk egy különleges teát, melyhez mindössze 3 hozzávalóra lesz szükséged, de jelentősen felgyorsíthatod a fogyás folyamatát. Ez a házi tea rendkívül hatékony, és nagyon sokan fogyasztották már. Biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz lepődni az eredményen.

Tovább »
Ebből a 10 jelből megtudhatod, hogy idős lélek vagy-e

Ebből a 10 jelből megtudhatod, hogy idős lélek vagy-e

Lehet, hogy még nagyon fiatal vagy, de bármennyi is legyél egy öreg lélek akkor is idősebbnek fogja érezni magát. A maga útját járja és nem követi a tömeget. Szívében a régi dolgok híve, akárcsak lélekben. Rendkívül éles látású, hiszen bölcs és érett a korához képest. Valahogy ez a helyzet nálad is? Ha nem vagy biztos benne, ebből a 10 jelből végleg letisztázhatod, hogy idős lélek vagy-e!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép