HOROSZKÓP

Hogyan heveri ki a 12 csillagjegy, ha elveszíti szerelmét?

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki másképpen reagál arra, ha egy számára sokat jelentő szerelmi/szexuális kapcsolat véget ér. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan kezeled az ilyen helyzeteket a csillagok szerint, akkor olvasd el összeállításunkat.

 

Nagy az esélye annak, hogy a legtöbb ember, aki egy számára sokat jelentő szerelmi/szexuális kapcsolatban vett részt, egyszer csak azt tapasztalja, hogy a szerelme valamilyen okból kifolyólag végleg kisétált az életéből, és neki semmiféle lehetősége nincs arra, hogy megváltoztassa ezt a helyzetet. Ezért arra lesz szükség, hogy az egyik (vagy mindkét) korábbi társ elfogadja az újonnan kialakult helyzetet, alkalmazkodjon a jelentősen megváltozott életmódhoz, valamint alakítsa újjá a jövőképét, mind a közeljövőre, mind pedig a távoli jövőre vonatkozóan.

{KIRALYLANY}

Ez a folyamat a legritkább esetben lesz könnyű, azonban ha az ember tényleg hisz abban, hogy az élet megy tovább, bármi történjék is, akkor szembe tud nézni ezzel a helyzettel, és kielégítően sikeresen a háta mögött tudja hagyni. Ha most vagy valamikor a jövőben ilyen helyzetben találod magad, akkor a következő információkat nagyon hasznosnak találhatod.

 


Az alábbi csillagjegyek közül válaszd ki azt, amelyben születtél, és olvasd el a hozzátartozó leírást, jellemzést.

 

     

     

     

     

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL