Liliomok - Természetes fejlődés

 

A tökéletes liliomok az elégedettséget szimbolizálják. Olyasvalaki vagy, aki élvezi azt, hogy boldog és béke van a lelkében. Ám napi teendőid mindig nagyon lefoglalnak, és csak az lebeg a szemed előtt, hogy mit kell még elvégezned. Gyakran listát írsz teendőidről, és eszerint cselekszel, így nem hagyod a dolgokat a maguk útján folyni.

Üzenet: Itt az ideje, hogy megadd magad és hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek, Ne azon aggódj állandóan, hogy mit kell még elvégezned, és mi a következő lépés, amit meg kell lépned. Ha folyton ezeken aggodalmaskodsz, azzal akadályokat gördítesz magad elé. Hagyd, hogy az élet a maga medrében sodródhasson. Ha így teszel, megtalálod mindazt, amire a lelkednek szüksége van és egy csodálatos virágos kert ösvényére léphetsz rá.


Jó tanács: Nem számít, hogy milyen kemény néha az élet, és milyen leckéket ró rád, soha ne add fel. Életed legjobb napja talán pont holnap jön el. Egy virág mindig jelentős növekedési időszakon megy keresztül a sötét földben, mielőtt kiemelkedik belőle és gyönyörű teremtménnyé válik. Minden teremtménynek meg vannak a növekedési fázisai, így neked is.

Vissza >>>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL