Graffiti - Elfogadás

 

Ez a graffiti kép igencsak kreatív, bár némelyeknek zavaró lehet. Ez a jelenet tökéletes példája annak, amikor valaki a kreativitásba menekül. A legtöbben, ha graffitit látnak, akkor vagy ledöbbennek e bonyolult kreativitáson, vagy a homlokukat ráncolják, hogy rondítja az utca és az épületek megjelenését. Olyan személyiség vagy, aki időnként belezavarodik az előtte álló ügyekbe, és az őt foglalkoztató kérdésekbe.


Üzenet: Nyitottabbnak kellene lenned, és elfogadni mások véleményét is, illetve a másik szemszögéből is meg kellene vizsgálnod egy-egy kérdést. Nem minden fekete és fehér, és nem is muszáj annak lennie. Úgy kell véleményt alkotnod, hogy minden helyzetet minden szemszögből átlátsz. Ez az egyetlen módja annak, hogy igazságosan ítélj meg valamit.

Jó tanács: Békélj meg azzal, amit ez idáig képtelen voltál elfogadni, és becsüld meg magad az életben. Légy sokkal nyitottabb az emberek felé, ez segít abban, hogy megértőbb legyél bizonyos dolgokban. Fogadd meg a tanácsokat, amiket kapsz, ám az csak rajtad múlik, hogyan használod fel azokat végső döntéseid meghozatalánál.

Vissza >>>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL