Nyugalmat árasztó rét - Érzések

 

Csodálatos nap egy nyugalmas és kellemes réten. A gyönyörűséges kék égbolt azt szimbolizálja, hogy aggodalomra semmi okod, hiszen nem várható semmiféle vihar. Olyan személyiség vagy, aki szereti magát biztonságban érezni, és ritkán tér el a megszokott gyakorlattól.

Üzenet: Itt az ideje, hogy megteremts magadnak egy sokkal jobb életet! Van erőd ahhoz, hogy megtegyél bármit és mindent, csak meg kell próbálnod! Találd ki, hogy mi az, amit érezni akarsz. Szerelmet, szeretetet, egészséget, gazdagságot? Nem gondolkodni kell rajta, hanem érezni azt, amire legbelül vágysz. Ha tényleg érzed, akkor a tiéd lesz!

Jó tanács: Ha megvan a felfedezés, hogy hogyan akarod érezni az életedet, küldd ki üzenetedet az Univerzumnak, és kérd, hogy megtörténhessen. Ha erősek a szándékaid, biztosan valóra fognak válni valamilyen módon, de fontos, hogy ha kérsz, mindig konkrétnak kell lenned.

Vissza >>>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL