Őszi falevelek - Elengedés

 

A gyönyörű őszi falevelek arra utalnak, hogy egy új kezdet van kialakulóban. Van egyfajta gazdagság, beteljesülés, megvalósítás és befejezés ezekben a levelekben, melyek ősszel folyamatosan változtatják a színüket.

Üzenet: Fontos lenne, hogy néhány dologból vond most ki magad, tarts egy kis szünetet és pihenj. Bármi is legyen az, ami jelen pillanatban elszívja előled az energiát és nem hagy megpihenni, szüneteltesd, sőt engedd el! Ha teheted, add át valakinek egy ideig ezeket a terheket. Fókuszálj arra, amin dolgozni szeretnél, és arra, hogy vajon mi az, amitől egésznek érzed magad. Fontos számodra a kiegyensúlyozott élet, mégis beleragadtál valamibe, ami ráadásul nagyon egészségtelen? Tudasd környezeteddel, hogy segítségre van szükséged – segítséget kérni soha nem szégyen!


Jó tanács: Engedd meg magadnak, hogy olyan kreatív feladatokat végezz, melyek feltöltenek energiával, és amelyekhez erősen kötődsz. Ne tartsd vissza magad semmitől, csak azért, mert úgy érzed, hogy az nem helyes a számodra, vagy éppen időfecsérlés. Ha felkelsz egy reggel, és úgy érzed, hogy el kell kezdened kötni, fogj egy szép sárga fonalat és tedd meg! Soha nem tudhatnod, hogy hoz a holnap. Hagyd, hogy a lelked vezessen!

Vissza >>>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL