Mező, ahol lágy szellő lengeti a füvet - Érzelmi gyógyulás

 

Ez a mező csodálatos példája az életnek, és a természetes csavaroknak, fordulatoknak, melyet jelképez. Ha választásod erre a jelenetre esett, akkor minden bizonnyal intelligens személy vagy, aki erős lelki beállítottsággal rendelkezik. Szeretsz egyedül lenni, és elgondolkodni az élet történésein, nagy dolgain. Ám van egy hatalmas hibád: sok-sok érzelmet elnyomsz magadban és nem hagyod felszínre törni.


Üzenet: Az élet lehet pozitív és negatív, sötét és világos, boldog és szomorú. Ahhoz, hogy életedben több legyen a pozitív dolog, az érme mindkét oldalát meg kell ismerned, és el kell fogadnod azt a tényt, hogy minden egyes embertől, akivel kapcsolatba kerülsz, tanulhatsz valamit. Talán a legfontosabb törvény az „adakozás", ugyanis, ha adsz, akkor gazdagítod a saját életedet is. Ez egy természetes gazdagság, mely mindig körülvesz és az olyan leckéket ismerhetsz meg általa, melyeket az élet tanít neked.


Jó tanács: Elérkezett az idő, hogy aktívan dolgozni kezdj az érzelmi gyógyulásodon. Ne félj felszínre hozni a régi megoldatlan fájdalmakat, vagy kellemetlenségeket. Ugyanis, ha a megoldatlan érzelmek vagy problémák felszínre kerülnek, jóra is fordíthatod őket. Meglátod, a hatásos érzelmi gyógyulás teljesen felszabadít, ráadásul teljesen ingyen van.

Vissza >>>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL