MÁGIA

A szerelemhez vagy a szerencséhez vezessen? - A mágikus cipő varázslata

Szerző:
Szabó Anna
Az a jó a mágiában, hogy határtalan és még a legszokatlanabb ötletnek is életet lehet adni általa. Ilyen a mágikus cipő is, amely kívánságod szerint elvezethet a szerelemhez vagy akár a szerencséhez. Ehhez nincs más dolgod, mint mágikus erővel vonni be egy tárgyat, jelen esetben a cipődet. Egyszerűnek tűnhet, de mérhetetlenül hatásos a cipőmágia!


A mágia segítségével képesek lehetünk varázstárgyak megalkotására, amelyek természetfeletti erővel, energiával rendelkeznek. Hogy a tárgy éppen mi célt szolgál, az teljesen a fantáziádon múlik. Ám ez a jelen varázslat arra szolgál, hogy elkészíthesd a mágikus cipődet, amely szerelmet vagy szerencsét hoz neked a mindennapokban. Hordhatod akár mindennap, de alkalmi jelleggel is. Célja, hogyha viseled, szerencsét hozzon lehetőségek vagy siker formájában. Vagy ha éppen új szerelmet, flörtöt, az ideális partnert. Tudd, hogyha magadra kapod a cipőt, akkor életbe lép a varázslat és elvezet téged a vágyad tárgyához.

Kellékek

13 db piros vagy zöldszínű gyertya

1 pár cipő

Füstölő keverék: Szerencséhez: fahéj, babér, szerencsendió, rozmaring, kakukkfű

                         Szerelemhez: rózsa, fahéj, gyömbér, hibiszkusz, csipkebogyó
Kis tálka víz

Babérlevelek

Rózsaszirmok

Tűzálló edény

Kis tálka föld

A varázslat menete

Annak függvényében, hogy szerelem (péntek) vagy szerencse (csütörtök) cipő lesz-e belőle, növő hold idején végezd a varázslatot a megfelelő napon.

Ha van elég hely az oltárodon, ott végezd ott a mágiát. Ha nincs, akkor megszentelt körben a földön.

Köralakban helyezd el a 13 gyertyát, a célnak megfelelő színnel. Tedd középre a tálka földet. Ha szerelmi céllal készül, akkor rózsaszirmokat szórj a választott cipőbe, ha szerencse céljával, akkor babérleveleket.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt.

Miután felkészültél a varázslatra, mond az igét:
„Tűz, víz, levegő, föld által megszentelem, ma a növő hold idején életre keltem."
Spriccelj egy kis vizet a cipőre, utána lengesd meg a füstölőben, és a gyertyák fölött vidd körbe (vigyázz, ne égjen meg) és tedd bele középre a tálka földbe. Folytasd tovább: „Föld Anya, törpök és koboldok, földnek szellemei, adjatok életet lábbelimnek, hogy holnaptól szerelmet/szerencsét hozzon nekem, amikor csak viselem."

Tedd a cipő fölé a kezedet és sugározd át neki kívánságodat. Szólítsd meg és mond el vagy gondolati képek formájában ültesd el benne a vágyaidat, hogy pontosan milyen célt szolgáljon.

A gyertyákat elfújhatod, de hagyd így éjszakára a szent körben a cipődet. Másnap feltétlenül húzd fel (a tartalmát természetes közegben szórd ki ) és utána már bármikor, amikor csak szeretnéd.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL