Hitetlen Tamás

 

Hitetlen Tamás avagy Tamás apostol volt az, aki bár Jézus tanítványa volt, még sem hitte el, hogy mestere feltámadt. Csak akkor győződött meg róla, mikor ujjait a sebeibe tette. Azt apokrif evangéliumok szerint Mária mennybemenetelének hírében ugyancsak kételkedett, és jelet kért az Úrtól bizonyságképpen, amit meg is kapott egy, az égből lehulló öv formájában. Később az Úr késére Indiába ment, hogy ott térítsen és terjessze a hitet.

A helyzet az, hogy időnként te is ilyen földhözragadt, hitetlen tud lenni, aki még a saját szemének is alig akar hinni és valami megdönthetetlen bizonyítékra van szüksége. Jó, hogy nem vagy elvakult és józanfelfogásod van, de az időnként hátráltat abban, hogy nem mindennapi élményekben részed, amikre különben vágysz. De hogy jöhetne az elragadtatás, ha még azt is megkérdőjeleznéd? Az Isten akarata, hogy tégy egy lelki vagy akár egy világi zarándoklatot. Járd be a belső vagy a külső világodat, akár mind a kettőt és találd mg a hitedet. A rengeteg új élmény és tapasztalás új látást adna neked, amivel egészen máshogy értelmeznéd a világot és a dolgokat.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL