Szűz Mária

 

Szűz Mária a szeplőtelenül megfogant Jézus édesanyja, akit Gábriel három alkalommal is meglátogatott, hogy közölje, az Úr gyermekét hordozza a szíve alatt, akit Jézusnak kell majd hívni, mert ő lesz a Megváltó. Sose kérdőjelezték meg a dolgot Józseffel a férjével, hanem örültek neki és elfogadták a sorsukat, mikor Betlehemben megszületett kisfiúk. Szűz Mária a példás anyja, aki szeretetben és törődésbe gazdag életet biztosított Jézusnak és hagyta kibontakozni, élni. Halála után az évek során, napjainkig számtalanszor megjelent már, hogy prófétáljon, jövendöljön és megsegítse az embereket.

Nincs más dolgod, mint neked is elfogadnod a sorsodat és azt, hogy anyának születtél. Meg van benned is mindaz a jó tulajdonság, ami Máriában is. Természetesen anya nem csak úgy lehetsz, hogy gyermeket nevelsz, hanem hogy egy kicsit mások anyja is leszel. Jó tanácsokkal látod el őket, szeretettel, fénnyel, törődéssel. Találd meg magadban Szűz Máriát és ismerd fel!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL