Mózes

 

Mózes a zsidóság, a kereszténység, az iszlám és több kisebb vallás nagy prófétája. Ő vezette ki a zsidókat Egyiptomból, miután megjelent neki Isten az égő csipkebokorban. Útközben a Sínai-hegyen 40 napos böjtje után az Isten átadta neki a kőtáblákba vésett parancsolatait, amelyeknek a zsidók hordozható ereklyetartót készítettek. Ugyebár ez lett a frigyláda. Miután több éven át kóboroltak a Sínai-sivatagban, végül elérkeztek az ígéret földjére, Kánaánba.

Benned is ott van a próféta. Különleges, természetfeletti képességekkel rendelkezel azért, hogy másoknak segíthess. Isten azt várja, hogy vállald ezeket a képességeket, akár gyógyító vagy jós tehetségedet, misztikus, az égből kapott tudásodat és oszd meg másokkal. Általad az emberek számára egy új világ nyílhat meg és bevezetheted őket a misztériumokba. Ehhez bizony sok idő, kitartás és bátorság kell. Isten átadja neked a tudását azért, hogy azt idelent közvetítsd.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL