Júdás

 

Ne értsd félre, itt most nem arra a Júdásra gondolunk, aki a katolikus Biblia szerint harminc ezüsttér eladta Jézust a főpapoknak, majd mikor megbánta, visszavitte és felakasztotta magát. Ez ugye a „hivatalos” verzió, ámde a gnosztikus tanulmányok és Júdás evangéliuma szerint, ő volt Jézus legjobb barátja és egyedül ő értette meg mestere küldetését. E szerint a nézet szerint mind a ketten gnosztikusok voltak. És mivel csak Júdás tudott Jézus szellemiségével azonosulni, ezért kérte meg őt a mester, hogy ha eljön az ideje, árulja el. Így valójában Júdás a leghűségesebb és legszolgálatkészebb barát, aki felvállalta azt a szerepet, hogy mindenki gyűlölje és árulónak tartsa. De az boldogította, hogy utána a mennyekben ismét találkozik szeretett mesterével.

Neked szerencsére senkit sem kell elárulnod. Isten azt kívánja tőled, hogy vállald fel bátran önmagadat, hitedet és nézeteidet. Ne törődj másokkal, csak azzal, hogy véghez vidd a küldetésedet. Rendkívül önfeláldozó vagy és nemes, akárcsak a céljaid is.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL