Péter apostol

 

Péter, a tizenkét apostol egyike, Jézus tanítványa és a katolikus hagyomány szerint Róma első püspöke és neki adta Jézus a mennyország kapuinak kulcsait. Krisztus halála után ő került a keresztény vallás élére. A katolikus egyház szerint Péter a pápák, a halászok és Róma védőszentje. Mindemellett ő volt Jézus legbuzgóbb tanítványa, aki ugye háromszor meg is tagadta.

Isten ugyanilyen fontos és kiemelkedő személynek tart téged.Meg van benned minden, amire egy vezető, irányító személynek szüksége van, akire mások felnézhetnek. Mélyen hiszel, erős vagy testben és lélekben, de néha hajlamos vagy meginogni és olyankor a legszívesebben eldobnál magadtól minden kötelességet, hogy elbújhass. Ha letudod győzni magadban ezt az időnként felszínre törő ősfélelmet, kiváló példája lehetsz a környezetednek, márpedig a cél az, hogy mutass példát másoknak abba, amiben a legjobb vagy és vezesd őket.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL