ANGYALISKOLA

Idézd meg a 26 leghatalmasabb angyalt, hogy megtámogassák bármely ügyedet!

Szerző:
Szabó Anna
Hívj segítségül 26 különböző nagyhatalmú angyalt, egyetlen, egyszerű igézettel! Kérd az áldásukat, a segítségüket, amire csak szükséged van, mert megtámogatnak annak elérésének érdekében. A szertartás közben erővel, szeretettel és védelemmel ruháznak fel, így egy nem mindennapi élmény vár rád ennek a varázslatnak az elmondása során.

 

Ezt a varázslatot Silver Ravenwolf alkotta meg az angyalok segítségével. Egyetlen, könnyű igézettel nem mindennapi angyalokat és különleges szellemi entitásokat, erőket idézhetsz meg ahhoz, hogy megsegítsék ügyedet. Menj végig a kis szertartáson és érezd a hatalmas angyalok jelenlétét, ahogy feltöltenek téged energiával és szeretetükkel.

Kellékek

26 fehér gyertya

Füstölő, ha úgy kívánod

A varázslat menete

A legjobb növő hold idején vagy telihold napján elvégezni.

Helyezd kör alakban a 26 gyertyát úgy, – lehetnek mécsesek is – hogy kényelmesen elérd őket. Amint elég felkészültnek, nyugodtnak, magabiztosnak érzed magadat, mondhatod az igézetet, először úgy, hogy minden név után meggyújtasz egy gyertyát:

Ariel elkezdi,
Baradiel utat mutat,
A Chalkydri-k énekelnek,
A Dévák megteremtődnek,
Elohim is úgy akarja.
A Fravashi-k még jobban,
Gábriel elhozza,
A Hafazák figyelik,
Ischim kiegyensúlyozza,
Jael megvédi,
Kadmiel megszüli,
Lahabiel megsegíti,
Michael felébreszti,
Nebo elnököli,
Ofaniel látja,
A Patron angyalai megszavazzák,
Az Angyalok Királynője erről beszél,
Raphael inspirálja,
Sandalphon imádkozik érte,
A Trónusok megszentelik,
Uriel megerősíti,
Vrevoil feltárja,
A Figyelők megvédik,
Xathanael pártfogolja,
Yahriel a dicső holdra helyezi,
A Zodiákusok megpecsételik,
És a szellemek elhozzák nekem téren és időn keresztül,
Úgy legyen!

Mikor már égnek a gyertyák, mond el még egyszer az igézetet, ezúttal folyamatosan, erősebben, hittel telve, kántálva és érezd ahogy erővel ruház fel téged. Hiszen ez a varázslat anélkül is működik, hogy bármit kérnél, mivel közvetlenül az erőket szólítod meg és ezért fogod majd úgy érezni, mintha határtalan energiával telnél el. Ezért jóformán bármikor használhatod ezt az igézetet, ha kicsivel több erőre, védelemre, áldásra vágysz.

Majd mikor harmadszorra mondod, már tudd, hogy ott vannak veled a megidézett angyalok és szellemek, akik készek teljesíteni a kérésedet. Add hát tudtukra, mire van szükséged majd köszönd meg áldásos tevékenységüket!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL