KÖZÉRZET

Élvezd az ásványok hatását elixír formájában is

Szerző:
Szabó Anna
Az ásványok gyönyörűek. Használhatjuk őket marokkőként, ékszerként, és egy kevésbé ismert módon is. Készíthetünk belőlük drágakővizet is.

 

Mi is az a drágakővíz?

A drágakővíz egyszerűen egy olyan elixír, amely a tiszta vízből és a választott drágakőből áztatással létrejön. Segítségével a kristályok finom rezgései kapcsolatba kerülnek a test finomenergia mezőivel, így megvalósul a kristálygyógyítás. A testtel összhangban működnek, természetes energetizált vizek. Bárki alkalmazhatja őket, kiegészítő terápiaként, még a növények és állatok kezelésében is felhasználhatóak. A virágeszenciákhoz hasonlóan a drágakővizek is az étertestre hatnak, szelíden, de hatásosan tisztítanak.

Elkészítése

Tiszta desztillált vizet, vagy forrásvizet használjunk! Vegyük elő a felhasználni szánt kristályokat, egy üvegtálat, alkoholt (akár pálinka is lehet), barna pipettás üveget. Tisztítsuk meg a kristályt, a többi eszközt pedig fertőtlenítsük. Tegyünk a tálkába vizet, tegyük bele a követ, majd egy derűs napon 2-3 órára tegyük ki a napra. Mindig vegyük be déli 12 óra előtt, mert ekkortól már gyengébb a nap energiája. A drágakövet a vízből vegyük ki, az így fennmaradt vizet pedig kétszer annyi alkohollal elegyítve öntsük a barna üvegbe, hogy védve legyen a napfénytől.

Alkalmazása

Általában napi 3 alkalommal 7 cseppet fogyasszunk. Ha úgy érezzük, hogy többre van szükségünk, többször is használhatjuk. Tegyük közvetlenül a nyelvünk alá, vagy csepegtessük ásványvízbe. Tehetjük a meridián pontokra, vagy a fürdővizünkbe, spt, desztillált vízben egy szórófejes üvegbe téve magunkra is fújhatjuk.

Elixírt bármelyik kőből készíthetünk. Most két olyan ásványt mutatunk, ami univerzális, mindenkinek jót tesz.

Hegyikristály

Már az ókori görögök is ismerték. Azt gondolták róla, hogy egy olyan jég, amelyet nem lehet felolvasztani. A hegyikristály az isteni fény hordozója. Felemeli a lelket és a szellemet. Oltja a szomjat, csillapítja a vérzést, méregtelenít, megszünteti a szédülést, oldja a félelmeket, segít a mirigyek betegségein, lázon, köszvényen, emésztési problémákon. Távol tartja a rossz álmokat, kezeli az idegi problémákat. Segíti a szív, a tüdő működését, serkenti a vér és nyirokkeringést, szabályozza a hormonzavarokat.

Rózsakvarc

Nevét a színéről kapta. Úgy tartják, a rózsakvarcra mindenkinek szüksége van. Meleg színe már eleve nyugtató hatású. A szeretet kövének nevezik. Szerencséssé teszi a szerelmet, erősíti a beleérző képességünket, ösztönöz a megbocsátásra, gyógyítja a szív sebeit. Békét hoz, életörömöt ad. Inspirálja a művészi képességeket, mert nyitottá tesz a szépségre. Mivel a szív csakrára hat, jó hatással van minden olyan betegségre, amely a szívvel kapcsolatos.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL