KÖZÉRZET

Új mozgásforma csak nekünk

Szerző:
Szabó Anna
Csak napi 30 perc mozgás, látványos eredménnyel? Szórakozás közben, izomláz nélkül? Ezt pont nekünk találták ki! Mindez túl szépen hangzik, hogy igaz legyen, ezért kiderítettük miben rejlik a Curves sikere.

A mindennapi testmozgásnak nem feltétlenül kell több órás verejtékezést szánni. Ha a sportról beszélünk, legtöbbször mindenkinek a több órás megfeszített munka jut eszébe. Ugrálás egész nap a konditeremben? Munka mellett időnk sem nagyon marad a mozgásra.

Mindenképp nagyon fontos a sport!

Nem csak kizárólag testünket alakítja a rendszeres mozgás, de személyiségünket is.
A kisebbségi komplexusban, a szorongásos depresszióban szenvedőknek rendkívül hatásos módszer.


Tapasztalataim

Sajnos nincs sok időm sportolni, de nagyon nagy szükségem van a rendszeres mozgásra. Ízületi bántalmaim vannak már évek óta. Ha egy idegen ember belépne a szobámba, és ránézne az éjjeliszekrényemre, egy egész gyógynövényszaküzlet tárulna a szeme elé. Térdkrémek széles skálája. Egy a visszereimre, egy az elnehezült-fáradt lábaimra, egy a gyulladt-vizes térdeimre, és egy pedig fájdalomcsillapítót tartalmazó krém szintén sajgó térdeimre, melyek a gyulladástól fájnak. Szeretem ezeket a krémeket, mert valóban használnak. Na, de meddig? Esetleg, ha este elalvás előtt bekenem sajgó végtagjaimat, akkor talán reggelig fájdalom nélkül vészelhetem át az éjszakát. És másnap? Másnap kezdődik minden elölről. Két hete már, hogy rendszeresen minden másnap járok egy Curves edzésre. Sosem tapasztaltam még ekkora pozitív változást, mint ezalatt a két hét alatt. A lábam nem vizesedik, és a fájdalom is kezd elmúlni.


Mit kell tudni a Curves-ről?

- Csupán 30 perc testedzés nőknek
- Reális fogyás, kondigépek, javasolt étrend


A Curves az egyik legnagyobb franchise a világon, több mint 10.000 klubbal rendelkezik! 1992-ben nyitotta meg az első Curves-t az alapító, Gery Heavin és felesége Diane, Harlingenben, Texasban. Immáron 15 éve áll a világ minden részén rendelkezésére a hölgyeknek ez a nagyszerű program.


Nem lehet megunni, rendkívül szórakoztató időtöltés, mialatt teljes mértékben megvalósíthatjuk fitneszcéljainkat. játékokkal egybekötött 30 perces edzésprogram izomláz nélkül. Világszerte találhatóak Curves stúdiók, így külföldön akár nyaralás alatt sem kell megszakítanod a mindennapi edzést.

Magyarországi Curves stúdiók:
- Budapest, XIII. Dózsa György út 144.
- Budaörs, Szabadság út 86.
- Budapest, XIV. Nagy Lajos kir. út 206.
- Budapest, III. Római tér 3.





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL