LELKIPATIKA

3 árulkodó jel, hogy ártó szellemek vesznek körül

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran érzed úgy, hogy „átok ül rajtad”? Hogy bármibe is kezdesz, az rövidesen kudarcba fullad, és valahogy semmi nem akar összejönni? Ha sorozatban érnek a kellemetlenebbnél kellemetlenebb szituációk, akkor most jól figyelj, mert egyáltalán nem biztos, hogy „csak” egy szimpla pechsorozat áldozata vagy. Van ugyanis 3 árulkodó jel, ami arra utal, hogy rossz szellemek vannak körülötted.

 

Az, hogy rossz szellemek vesznek körül, annak oka legtöbbször az, hogy a test és a szellem közötti kötelék meglazul, és azon bármilyen, ártó szándékú lény befurakodhat, hogy ezáltal kapcsolatba kerülhessen az anyagi síkkal, és rávehesse a személyt olyan cselekedetekre, amiket önmaga valószínűleg nem tenne meg. Nem arról van szó, hogy az idegen entitás elfoglalja a testet, mert egy testben nem lehet két szellem. Inkább csak egy nagyon erős befolyás ez, aminek az illető nem tud ellenállni és életének szinte minden pontjára hatással van. Általában a rossz szellemek egészséges, kiegyensúlyozott embert nem igazán fenyegetik, hiszen az aura egyes rétegei, a szellem, a lélek és a test harmóniában van, így kevés a lehetőség hozzáférni ezekhez és behatolni, majd hatásokat tenni. Az alábbiakban 3 árulkodó jelet találsz arra vonatkozóan, hogy te is áldozata lehetsz valamilyen rossz szellemnek.

 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL