SZÁMMISZTIKA

Temperamentum-táblázat és intuitív szám

Szerző:
Szabó Anna
Az intuitív szám azt mutatja meg, hogyan közelítünk a problémák felé, ha tippelnünk kell, milyen döntéseket hozunk, ha nem áll a rendelkezésünkre minden tény ahhoz, hogy logikusan megoldhassuk a problémát.

A legtöbb problémának több oldala is van, de az intuitív problémáknak mindig van ismeretlen elemük.


Az intuitív szám kiszámítása

Az intuitív szám kiszámításához először meg kell számolnunk, hogy hány intuitív betű található a nevünkben, mégpedig abban a névben, amit használunk, tehát nem feltétlenül a születési nevünkben. Ha a kapott érték kétjegyű szám, akkor a számjegyeket addig adjuk össze, amíg egyjegyű számot nem kapunk. A számmisztikában az alábbi betűket nevezzük intuitív betűknek:

    F    K    Q     U    Ú    Ü    Ű    V    Z 




Például Johnny Depp intuitív száma az 1, ugyanis:

Johnny Depp = (Y) = 1.


Ha kiszámítottad, hogy mennyi az intuitív számod, válaszd ki az alábbi listáról a kapott értéket, és olvasd el a hozzá tartozó leírást.







Ez az érték azt mutatja, hogy egyáltalán nem vagy hajlandó hallgatni a megérzéseidre. Nem érdeklődsz a spirituális világ vagy az okkultizmus bármelyik formája iránt. Nehéz számodra absztrakt ötletekkel és felfogással foglalkozni, és a fizikai érzékek által létrehozott realitást minden másnál előrébb tartod.







Ez az érték azt mutatja, hogy jó, kreatív ösztöneid vannak, amelyekre nyugodtan támaszkodhatsz. Az új és eredeti ötleteid a semmiből bukkannak elő egy pillanat alatt.






Ez az érték azt mutatja, hogy érzékeny vagy, tisztában vagy a spiritualizmussal, és viszonylag könnyen kialakíthatsz látnoki képességeket. Könnyen, erőlködés nélkül használod a megérzéseidet. Előfordulhat, hogy hajlamos vagy tétovázni, amikor a megérzéseid szerint kell cselekedned.






Ez az érték azt mutatja, hogy kreatív módon használod fel a megérzéseidet. Nagyon jó a képzelőerőd, és a zsigereidben érzed, hogy művészetileg mi a jó és a rossz. Előfordulhat, hogy vonzódsz a szertartások és a ceremóniák iránt.






Ez az érték azt mutatja, hogy nem bízol az állandó, halk belső hangban, és sokkal többre értékeled a tisztán logikus gondolkodásmódot. Hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a megérzéseidet. Vagy nagyon hagyományosak a vallási elképzeléseid, vagy pedig teljesen szabadgondolkodó vagy.






Ez az érték azt mutatja, hogy intuitív módon előre tudod, hogyan fognak mások reagálni dolgokra. Jók a megérzéseid, de hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni őket, mert sokszor bizonyítékra van szükséged, mielőtt cselekednél.






Ez az érték azt mutatja, hogy mások véleményében jobban bízol, mint a saját megérzéseidben. Ettől eltekintve jól egyensúlyban tartod a megérzéseket és a logikát. Hajlamos vagy beleavatkozni mások életébe.






Ez az érték azt mutatja, hogy spirituálisan erős vagy, és nagyszerűek a megérzéseid – amiket aztán sajnos hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni. Különös tehetséged van ahhoz, hogy meglásd mások vágyaid és szükségleteit. Tanulj meg jobban bízni az ösztöneidben.






Ez az érték azt mutatja, hogy erősek a megérzéseid, különösen akkor, amikor másoknak kell segítened. Hatékonyan és jól össze tudod hangolni a világ ajándékait a szellem ajándékaival.






Ez az érték azt mutatja, hogy nagyon erős a spiritualizmusba vetett hited. Nagyon szoros kapcsolatban állsz a felsőbb éneddel, és elképzelhető, hogy vannak igaz álmaid és látomásaid. Meg kell tanulnod határvonalat húzni az életedben előforduló dolgok gyakorlatiassága szempontjából.





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL