DIVAT

Irány a tollasbál!

Szerző:
Szabó Anna
Egészen más úgy bebújni a takaró alá, ha kedvenc ruháidat viseled.  A fárasztó, munkával telt napok végén nagy szükséged lehet egy kis kényeztetésre. Végy egy lazító fürdőt és változz át az éjszaka legszebb tündérévé! Édes álmokat, forró összebújásokat, mesés hálóruhákat kívánunk!

Csak egy kis játékos bugyit a forró nyári éjszakára!

A tanga most épp nem hódít annyira, ezért kínálatunkban főként a kényelmes szabású francia bugyiké a főszerep.

Vissza a gyermekkorba!

Hello Kitty, Disney figurák és Spongyabob kell ide, hogy igazán meséset álmodhass! Spagettipántos kistrikók a hozzávaló bugyikkal. Mi kell még egy szép álomhoz?


Esetleg egy Hello Kitty figurás szemtakaró, vagy egy hajnali ébredés mellé járó „wake-up szett”. Kitty a bögrén, a szobapapucson, de még a fürdőköpenyen is. Éljen a harmónia! 

A Women' secret háza táján is könnyű elidőzni, ha betévedünk az egyik boltba. Kifejezetten fázós lányoknak: hosszú, könnyű anyagból készült pizsi nadrágok a hozzájuk passzoló tunika-jellegű felsőkkel.
 
           

Ne csoszogj mezítláb, mert még felfázol! A legbiztosabb, ha belehuppansz valamelyik pihe-puha papucsba! A H&M-ben most jobbnál-jobb tipegők közül válogathatsz, és ha már arra jársz, semmiképp se feledd megnézni a többi helyes holmit se!

Tökéletes alváshoz egy tökéletesen gyermeki hálókuckó dukál. Végy egy fincsi aromagyertyát, szorítsd magadhoz plüssmalacodat, fürdés után törölközz puha Kitty-s törölközőbe és elalvás előtt még gyújtsd fel egy kicsit a Kitty lámpát. Már csak egy esti mese hiányzik a kedvenc Ikeás paplanod alatt. Hmmm …
 


Néhány gyermeki álom után evezz izgalmasabb vizekre!

Különösen forró nyári éjszakákra ne is keress más viseletet, csak selyemből készült babydollt! A hűsítő anyag és a jól szellőző szabás tökéletes pihenést nyújt, bár szexis megjelenéseddel nem biztos, hogy hálótársad is olyan gyorsan lehunyja majd a szemét. 


Egy este csipkével

Vagy akár több is. Leigh Bantivoglio lenyűgöző kollekciója garantáltan nem hagyja majd kihűlni a vágyat! A rendkívül divatos, igéző fehérneműkben való pompázás igazán különleges élményt nyújthat viselőjének. A gyertyafényes vacsora legméltóbb kísérője csakis ez a varázslatos selyem-arzenál lehet!

  

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL