HOROSZKÓP

Csillagjegyed és lelkitársad

Szerző:
Szabó Anna
Neked vajon ki a lelkitársad? Ezzel sokan nincsenek tisztában. Most azonban megtudhatod, ha elolvasod összeállításunkat. Semmi mást nem kell tenned, csak olvass, és figyelj!

Az alábbi csillagjegyek közül válaszd ki, azt, amelyben születtél, és olvasd el, milyen lelkitársra van szükséged. Az érdekesség kedvéért nézd meg a kedvesed csillagjegyéhez tartozó leírást is.



 

kos bika ikrek
rák oroszlán szűz
mérleg skorpió nyilas
bak vízöntő halak



KOS (március 21. - április 20.)

kosA követelőző és szenvedélyes Kosnak legalább ugyanannyira “önző” partnerre van szüksége, hogy ösztönözze és szíve lángra lobbanhasson. Mert különben mi értelme az egésznek?  A Kos vadul hűséges is lehet, de ugyanakkor képes csak magára gondolni, így aztán partnerének - ha meg akar maradni mellette- folyamatosan mutatnia kell, hogy megbízik benne, és hagyni kell, hogy bizonyos fokig szabadon, a maga életét élhesse.

 A Kosok nem is ritka érzelmi kitöréseivel legkönnyebben úgy lehet elbánni, ha úgy tekintjük, ez csak a mélyebb megértésüket szolgálja. Ugyanakkor jó a temperamentumos jelenetet csókolózva folytatni, aztán alaposan “kibékülni”. A Kos addig biztosan ragaszkodik egy kapcsolathoz, amíg az forró és érdekes, de ahogy kezd a dolog lanyhulni, számíthatunk rá, hogy előbb-utóbb lelép. Ezek szerint egy Kos ideális társa soha se soha nem lehet unalmas!!!!


*****




BIKA (április 21. - május 21.)

bikaA Bika csak elkötelezett tud lenni. A megfelelő embernek csodás társa lehet. A lassú, de megállás nélküli udvarlás tetszik neki nagyon, és addig benne is marad a “játékban”, amíg meg nem kapja, amit ő akar. Az ilyesfajta kitartás szexi is lehet, sokakat már ez a tulajdonsága is levesz a lábáról. A hűtlen partner a halála, úgyhogy az olyanok, akik tudják magukról, hogy egy kicsit csalfák, bele se fogjanak a Bika meghódításába.

A Bika imádja azt a közelséget és intimitást, amit egy szoros kapcsolat rejt magában. De ahhoz is elég erős, hogy ő legyen a kapcsolat mozgatórugója. Az olyan partner, aki - ha szükséges - békíteni, elsimítani is tud, ilyenkor jól jön. És ha a szavak nem használnak, próbálkozz ajándékokkal, mert a Bika imádja a szép dolgokat, és szereti azt, aki hozzájuk juttatja őket. Az ideális Bika-lelkitársnak arany hitelkártyája van és nem is fél használni.


*****




IKREK (május 22. - június 21.)

ikrekEgyütt élni, együtt lenni egy Ikrekkel mindenféle lehet, de egy nem: unalmas. Az Ikrek mindenek előtt olyan partnert keres, aki szellemileg serkenti őt, és ha meg is találta a neki valót, csak úgy pattognak az isteni szikrák!! Egy Ikrek szeretője legyen képes lépést tartani a társával az élet nevű nagy játékban, mert különben simán le- és otthagyják.

Tudja magát ezerféleképpen kifejezni, legyen nyitott, érdeklődjön, kutasson... ezt tartja mellette az Ikreket. Az e jegy szülöttei imádják csillogtatni a tudásukat, az agyukat, a humorukat – minden társaságnak ők a középpontjai. Ha féltékeny típusú a partnere, nehéz dolga lesz: az Ikrek ezen tulajdonságai boldog-boldogtalant vonzanak. És ráadásul, az Ikrek is hajlamos, csak úgy, a próbatétel kedvéért flörtölni valakivel, hadd lássa, hogyan reagál a kedvese. Egy olyan szerető, aki az Ikreknek kényelmet tud biztosítani, amellett, hogy meghagyja a személyes szabadságát, nyerő lehet. Ha estére, mire kifáradnak, még marad elég esze, tudása és energiája, hogy szóval tartsa az Ikreket.


*****




RÁK (május 22. - június 21.)

rákHívjuk hatodik érzéknek, megérzésnek, intuíciónak, teljesen mindegy, a Ráknak van ilyen. Ennek a jegynek a szülöttei pontosan megérzik, ki lesz az, aki nekik való, és ha megvan, be is hálózzák. A Rák bűbája, vonzereje majdnem mindenki számára ellenállhatatlan, és mert ők aztán dédelgetni is szeretnek, a hálóból nincs kiút.

 

A Rák szereti biztonságban érezni magát, úgyhogy egy olyan szerető, aki nem feledkezik meg a születésnapokról, aki “csak úgy” képes beállítani egy  üveg pezsgővel, egy szál rózsával, jutalmat kap:  szerelmet és simogatást. Ha egy Rák néha-néha próbára teszi a kedvesét féltékenykedésével, az csak azért van, mert még nagyobb érzelmi válaszra van szüksége. A Rák ideális társa képes akár hosszú időre is mellékuporodni a kanapéra, csak hogy együtt nézhessék a tévét.


*****




OROSZLÁN (június 22- augusztis 22.)

oroszlánA bátor, de elkötelezett Oroszlánnal való kapcsolat minden lehet, csak unalmas nem. Az örökké színházat játszó nagymacskát el kell halmozni figyelemmel, de cserébe a kedves mindent megkaphat tőle, amit csak szeme-szája kíván. Lassú, izzó kettes, és irány az együttes gyönyör -  az Oroszlán igazából erre vágyik. Olyan szeretőre, aki lépést tud tartani vele, de észben is!

 

Ha nem, nagy az unalom és az elmenekülés kockázata, mert az Oroszlánnak bizony nagyok az elvárásai. Egy olyan partner, aki megérti, és ki is tudja elégíteni vágyait – mely arra irányul, hogy ő mindig a figyelem középpontjában akar állni - a királyi macska irányítója és gazdája lehet. Az ideális lelkitárs megérti, az érzékek az elsődlegesek, és meg is tesz mindent azért, hogy az Oroszlánnak (ebben is) igaza legyen.


*****




SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 23.)

szuz A Szűz mindenkivel jól kijön, és relatíve könnyen vesz minden akadályt. És hogy ugyanakkor a Föld jegyhez is kapcsolódik, megbízható, stabil támasszá teszi őt, aki még élvezi is, hogy segíthet. A Szűz elkötelezett is, úgyhogy rengeteg energiát fog arra fordítani, hogy ha már megvan az a kapcsolat, működjön is.

 

A Szűz jegyében születetettek a “tökéletes” kapcsolatot keresik. És a gyakran elnyomott, vagy annak tűnő Szűz számára a legszebb ajándék a sorstól egy olyan szerető lehet, aki szerelmüket ki akarja virágoztatni, és képes is erre. Aki képes szabadon ereszteni a Szűz szenvedélyes és érzékeny lelkét. Egy erős, de érzékeny lelkű partnerrel való kapcsolat is tökéletes lehet. A függetelen és sosem nagyon “tapadós” Szűz meglehet, hogy kívülről hűvösnek látszik, de odabent forrón és vörösen izzik... Aki megérdemli, azt fogja megjutalmazni vele. Az ideális Szűz lelkitársa jól öltözött, ráérző, és majd meghal, hogy kedvenc “Szüzének” megmutathassa, mi is a jó.


*****




MÉRLEG (szeptember 24.- október 23.

mérlegAmi a Mérlegeket illeti, szeretnek mindent alaposan körbejárni, és bele tudják képzelni magukat más helyzetébe. Ez a hozzáállás bármilyen jellgű kapcsolatnak jót tesz, így azokkal, aki e csillagjegyben születtek, könnyű együtt élni, akár szerelmi, akár baráti kapcsolatban. Ahogy az a saját kis világukhoz illik, a Mérlegek imádják, ha szeretik őket, ha vágyakoznak utánuk.

Először persze, tartják a biztonságos távolságot (ha máshol nem, legalább “belül”). Ezzel együtt, egy kapcsolatban a Mérleg ugyanúgy lehet domináns, mint alárendelt partner is, attól függ, hogyan érzik épp tisztességesnek. És, egy örökké diplomatikus Mérleg nem veszekszik a kedvesével, inkább “kibeszéli” a dolgokat, hátha sikerül közös megoldásra jutni. A Mérleghez való ideális lelkitárs nagyokat mond – ha udvarol, de megvan hozzá a tehetsége, hogy aztán teljesítse is, amit ígért.


*****




SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

skorpióTaláld ki ki a főnök! Naná, hogy az erős Skorpió! A Skorpió aki nem áll még készen rá, hogy mások irányítsák. Ebből érdekes és dinamikus kapcsolat lehet, egy nagyon szexi sakkjátszma. A Skorpió a szeretőjétől szexet akar, szerelmet, no meg pénzt. És mind a háromból a legjobbat (legtöbbet...). Valahol legmélyebben azonban csak a szex, és a hatalom, amit az hoz magával, az számít neki.

A Skorpiók acélakaratúak, és nagyon is tudják, mi a legjobb nekik. Szerencsére, legtöbbször a partnerüket is belevonják, róla is gondoskodnak, könnyűvé teszik az életüket (ha az el tudja ezt viselni...). És addig, amíg a partit a Skorpió nyeri, harmónia uralkodik a játszmán. Az ideális Skorpió-lelkitárs bármikor simán bír még két kört... Ez leginkább az ágyban fontos.



*****




NYILAS (november 23. -december 21.)

nyilasAz biztos, hogy elmevillogtatás, az lesz! Enélkül a Nyilas nem élhet. Az örökös tudásszomja kíváncsi szeretőt csinál belőle.Remek volna neki egy olyan társ, aki együtt kutathat, és tanulhat vele, kereshetik az igazságot és a tudást. Az ilyen kapcsolat aktív lesz és pezsgő, teli kirándulásokkal ismeretlen tájakra, és kalandokkal ismeretlen vidékekre a hálószobában is. És nincs is jobb annál, mint egy Nyilassal utazni!

A lelkesedését a partner tisztelete fűszerezi, de a partnernek vigyáznia kell, nehogy elkövesse azt a hibát, hogy unalmassá vagy kisajátítóvá válik. Mert abban a pillanatban kikerülnek a cukrospikszisből. (Persze, a kisebb botlásokat az ágyban még helyre lehet hozni...) Az ideális Nyilas-lelkitárs mindenhez ért a filozófiától a szexig, és nem is fél gyakorlatba helyezni azt, amit prédikál.



*****




BAK (december 22.- január 20.)

bakHa “mi rólunk” van szó, a Bak igen egyszerű szabályokat szab: a gazdag, a sikeres, a hatalommal rendelkező, az jöhet. De ő maga is keményen dolgozik - a párjával együtt is -, hogy ilyen lehessen, hogy ilyenek lehessenek. A megfelelő társsal együtt tör kemény munkával újabb és újabb magaslatokra. Ha a kedvese néha még valami kis izgalmat is be tud vetni mind e mellett, annál jobb, nem is beszélve egy jó kis partiról, ahol meg is lehet csillantani azt a gazdagságot.

Egy kis stabilitás, egy kis izgalom, nem kevés szenvedély: pont ez a megfelelő keverék a Bakoknak. Egy ideális kapcsolatban a Bak maga a szerelem forrása, és egy olyan kedves, aki teljesen át tudja magát adni neki, meg tudja védeni, az a tökéletes. Az ideális lelkitárs együtt játszik vele, együtt lovagolják meg a szerencsés hulámokat.



*****




VÍZÖNTŐ (január 21. -február 19.)

vízöntőEgy Vízöntőnek nagyon sokféle kapcsolata van – vagy lehet. A legfontosabb volna persze, azt az egyet, a tökéleteset megtalálni. A Vízöntők szeretnek élvezetet nyújtani, persze közben kicsit önzők, és világmegváltók maradnak. Szeretnek inkább a maguk módján, veszekedés helyett, barátságosan, és harmonikusan kiegyezni, és ez egy kapcsolatban külön jutalom.  Egy nyitott és nonkonformista társ áldás lehet a Vízöntő számára. És ha az még meg is tudja adni neki azt a szabad teret, amire vágyik, még jobb.

Az igazi szenvedély kulcsa a Vízöntő számára mégis az, ha érzékenységét partnere biztonságossá tudja tenni a számára. A Vízöntők gyakran azzal vannak elfoglalva, hogy a tömegeket boldogítság, így magukról simán elfeledkeznek. Egy olyan kedves, aki hozzá tud férni legbelső érzéseihez, és meg tudja tanítani őt, hogy végre ne mindent akarjon kianalizálni, olyan gazdag érzelemforrásra akadhat, ami csak arra vár, hogy szabadon eresszék. A vízöntő igazi lelkitársa egy csupa lélek Einstein.


*****




HALAK (február 20. -március 20.)

halakA Halak könnyen kezelhetők, együtt úsznak az árral - ez bármiféle kapcsolatban ajándék. Ha valakire jellemző, hogy inkább szerelmeskedik, mint háborúzik, na, az a Halak. És szívesebben éldegélnek a saját maguk álomszerű világában. A Halak kapcsolatát kedvesévela gazdag képzeletvilág, a nagy érzelmek, az érzékenység jellemzi, a szívüket (és vonzalmukat) nyíltan viselik, mindenki láthatja. Ezért aztán olyan kedves való nekik, aki meg tudja védelmezni őket, amúgy nagyon rettegnek saját sebezhetőségük miatt.

A Halak adni is szeret, számára ez mindenek előtt való, de gyakran esik abba a hibába hogy túl sokat ad, annyira önzetlen. Segíteni kell nekik megtalálni - nemcsak az adakozásban, hanem mindenütt máshol is - az egyensúlyt. Az ideális, hozzájuk való lelkitárs náluk “földhözragadtabb”, de (!) szeret játszani.



*****



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL