MÁGIA

Ezzel menj lottózni, dolgozni vagy vizsgázni - Szerencsét hozó varázstoll

Szerző:
Szabó Anna
Mindig is álmodoztál arról, milyen jól jönne egy toll, amelynek segítségével szinte biztosra tölthetnéd ki a lottót, vizsgázhatnál vagy használhatnád nagy sikerrel a munkahelyeden? Csodát nem ígérünk, de szerencsét hozó varázstollat igen, amelynek elkészítése után könnyűszerrel érheted el céljaidat!

 

Mint azt tudjuk, vannak csodák, de mi mégsem azt ígérjük. Az esélyt viszont garantáltan megkapod! Készítsd el a mágikus szerencsét hozó tollat, amelynek használatával sokkal nagyobb eséllyel, magabiztossággal, szerencsével vághatsz neki a vizsgáknak, a hivatalos dokumentumok kitöltéséhez, a munkahelyen is jól szuperál és sosem tudhatod, mekkora sikert hozhat neked a lottózóban!

Kellékek

1 szép toll, ami kifejezetten tetszik neked

7 zöld gyertya

3 aranyszínű gyertya

Füstölőkeverék a következőkből: fahéj, babér, szerecsendió, szantál

Egy kistála sósvíz

Tűzálló edény

A varázslat menete

Csütörtökön növő holdkor gyújts meg köralakban a gyertyákat az oltárodon, úgyhogy a három aranyszínű gyertya egymás mellett legyen. Középre rakd a tollat. Gyújtsd meg a tűzálló edényben a füstölőkeveréket, amit a körhöz képest baloldalon tarts. A jobboldalra tedd a sósvizes edényt.

Hangolódj rá a célodra. Vizualizáld milyen szerepe lesz a tollnak az életedben, mit, miket kívánsz általa megteremteni. Utána mond: „Megtisztítom ezt a tollat, minden rárakodott eneriágtól, hogy mostantól csak engem érezzen és szolgáljon." Ezután hints rá a sósvízből egy keveset. Most fogd a kezedbe az egyik aranyszínű gyertyát és önts egy csepp viaszt a tollra, miközben hozzá teszed: „Járjon át az élet ereje." Ezt követően fogd a kezedbe és helyezd a füstbe és így folytasd: „Megfüstölöm, megszentelem, megteremtem."

Most vedd mindkét kezedbe és töltsd fel a saját energiáiddal. Mintha csak egy személyhez szólnál, mond el mit kívánsz tőle, mikor, hol, hogyan hozzon neked szerencsét. Végül tedd vissza a gyertyakör közepére és mond:

„Megszenteltem tűzzel, vízzel, földdel és levegővel,
Most az istenek erejét és áldását kérem,
Hogy a holdfényben ma szerencsével töltődjön fel a tollam,
Hozza meg azt, amit szívemmel kívánok."

Ha módod van rá, tedd ki a holdfényre vagy hagyd az oltárod közepén egy teljes éjszakára. Másnap már használhatod is, csak arra ügyelj, hogy lehetőleg más ne érjen hozzá, hiszen többek között a te személyes energiáiddal van ellátva.

Sok szerencsét!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL