FÉSZEK

Álmodj kertet magadnak

Szerző:
Szabó Anna
A hétköznapok rohanása mellett nagyon fontos egy igazi nyugalom sziget kialakítása. A mesés környezet remek hangulatot biztosít számunkra minden nap. Íme a tökéletes szabadtéri környezet.

Egzotikus fa kerti bútorok
Egyre divatosabbá válnak az ízlések kerti fa bútorok. A mediterrán fílinget kölcsönző napágyak rendkívül praktikusak. Könnyen tisztán tarthatóak, hiszen természetes olajokban gazdag fából készültek. Elég évente egyszer lekenni a mázolt bútorokat viaszos ápolószerrel. A téli hideg napokra érdemes jól elzárni őket, hogy védve legyenek a hótól és a fagytól. Langyos, mosószeres vízzel könnyen lemoshatóak. Arra mindig nagyon ügyelj, hogy semmiképp se használj a tisztításhoz durva felületű, érdes mosósziavacsot vagy kefét, mert összekarcolhatják a finom felületet.


Hol lelhetsz rá eme hangulatos kerti bútorokra?

Metro, Brico Store

A medencék varázsa
Kinek ne esne jól egy nagy felfrissülés kristálytiszta-csillogó vízben. Igaz kerti zuhany és napernyővel védett, árnyas hely is véd bennünket a forró nyári nap hevétől, de egy minden szempontból kiváló családi medence a legnagyszerűbb. Legyen az puhafalú felfújható vagy keményfalú épített medence, garantált szórakozást biztosít számodra. A merevfalú medencék igen praktikusnak bizonyultak. Egyszerűbb az összeállításuk, bármikor felállíthatóak. Üres állapotban kisebb helyen is elférnek. Tisztántartásuk szakszerű vízkezelés mellett nem igényel bonyolult munkát. Nagyon fontos a víz rendszeres lecserélése és újratöltése, tisztítása. Különböző szűrő berendezések és fertőtlenítőszerek használata. Megfelelő klórtartalmú szerekkel. A faleveleket és az egyéb növényeket hálóval kiszedheted.


Tipp: Rendkívül egyszerű a medence alját tisztán tartani medence porszívóval. Könnyen kezelhető és praktikus.

Hol lelhetsz rá a neked való vízi paradicsomra?

Brico Store

Te vagy a fény az éjszakában!
Vezetéknélküli világítást szeretnél? Nincs is praktikusabb a napelemes lámpáknál. Különböző színekben pompázhat a kerted az éjszakában. Elhúzódott a kertiparti? Kezd sötétedni? Semmi gond,a napközben fényenergiával feltöltődött lámpák megfelelő világítással szolgálnak. A buli hangulatát csak fokozzák a színváltós lámpák.

Keresd a fényt a Brico Storban

Otthon, egészségben
Az otthoni kikapcsolódás garantált egy rendkívül hagulatos, egészségmegőrző peszgőfürdőben eltöltött nap után. Ezek a pezsgőfürdők nem csak kertünk hagulatos dízsítőelemei, de nagyon jó hatással vannak szervezetünkre. Szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésére és mozgásszervi bajok megelőzésére ajánlott. Jacuzzi kádban már pár óra eltöltése is hihetetelen pozitív hatással lehet gerincbántalmainkra.


Jó tudni!

Masszázskádakban eltölthető idő maximum 20 perc, de gyógyulás szempontjából 30 perc is lehet, így a gyógyulni vágyók biztos eredményeket érhetnek el.

Képek: Brico Store

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL