ANGYALISKOLA

Köszöntsd velünk Október Angyalait és tudd meg, miben segíthetnek a hónapban!

Szerző:
Szabó Anna
Nem csak, hogy minden hónapnak meg van a maga angyala, de a hónapon belül a heteket is felosztották egymás között, hogy még jobban és összetettebben segíthessenek bennünket! Tudd meg, kik szolgálják érdekeidet ebben a csodálatos őszi időszakban, mint amilyen az október.

 

Vedd igénybe akár minden héten október angyalainak segítségét a különböző területeken. Kövesd figyelemmel, hogy melyik időszakban ki a felelős és miben lehet a szolgálatodra. Nincs más dolgod, mint megszólítani őt, mond el mire vágysz, miben támogasson és már élvezheted is az áldását!

Október 4-8: REHAEL – Rehael szeráf uralkodik az egészség, a hosszú élet és a szülők iránti tisztelet és szeretet fölött. Az egészség tekintetében mind a lelki és a testi bajokat egyaránt gyógyítja és regenerálja. Segít megérteni a szülői létet, illetve az álláspontjukat, tetteiket és előhívja benned a tiszteletet és a szeretetet irántuk.

Október 9-13: IHIAZEL – Az erények rendjébe tartozik, aki mondhatni az érzelmek angyala, mivel segít azokat feldolgozni, uralkodni rajtuk és összhangba hozni. Közben revitalizálja a testet és a lelket és vigaszt nyújt, amikor szükséged van rá. Segít túljutni a nehéz helyzeteken, és nem engedi, hogy a káros szenvedélyek áldozatául ess.

Október 14-18: HAHAHEL – Az erősségek rendjébe tartozó angyal felel a hívőkért, a misszonáriusokért és minden tanítványért. De nem csak értük, hanem küldetésükért is felelős, hogy célba érjenek, miközben az útjukra is odafigyel, hogy mindig hitben, hűségben bővelkedjenek és ne térjenek le a spirituális útjukról. Olyan, mint egy lelkipásztor, aki hitet, lelkigazdagságot és erőt ad.

Október 19-23: MIKAEL – A kormányzók, politikusok, államfők döntéseiért felelős, hogy lehetőleg mindig a legjobb döntéseket hozzák meg és igyekszik megakadályozni az összeesküvéseket. Téged szintén a döntések helyes meghozatalában támogathat.

Október 24-28: VEULIAH – Az erősségek közé tartozó Veuliah a jólétért, a bőségért és az örömért felelős. Gazdagabbá teszi elménket és lelkünket egyaránt, segít megszabadulni rossz szokásainktól és általa elérhetjük, hogy mindig tiszta lehessen a lelkiismeretünk. Megmutatja, hogy győzedelmeskedjünk tisztességesen ellenségeink felett és miként gyakoroljuk az önzetlenséget.

Október 29-November 2: YELAIAH –A szintén az erősségekbe tartozó Yelaiah a fény harcosa, az Univerzum védelmezője, az Isteni Igazságszolgáltatás keze. Képes bármilyen konfliktust megoldani és neked is segít, hogy akár magaddal vagy másokkal vívott gondjaiddal sikeresen megküzdhess és győzedelmeskedj. Előhozza belőled a stratégát és a mindent legyőző katonát. Ráadásul abban is támogat, miként számolj le a karmikus adósságaiddal.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL