2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Köszöntsd velünk Október Angyalait és tudd meg, miben segíthetnek a hónapban!

Wadolowska Balogh Orsolya

Nem csak, hogy minden hónapnak meg van a maga angyala, de a hónapon belül a heteket is felosztották egymás között, hogy még jobban és összetettebben segíthessenek bennünket! Tudd meg, kik szolgálják érdekeidet ebben a csodálatos őszi időszakban, mint amilyen az október.

 

Vedd igénybe akár minden héten október angyalainak segítségét a különböző területeken. Kövesd figyelemmel, hogy melyik időszakban ki a felelős és miben lehet a szolgálatodra. Nincs más dolgod, mint megszólítani őt, mond el mire vágysz, miben támogasson és már élvezheted is az áldását!

Október 4-8: REHAEL – Rehael szeráf uralkodik az egészség, a hosszú élet és a szülők iránti tisztelet és szeretet fölött. Az egészség tekintetében mind a lelki és a testi bajokat egyaránt gyógyítja és regenerálja. Segít megérteni a szülői létet, illetve az álláspontjukat, tetteiket és előhívja benned a tiszteletet és a szeretetet irántuk.

Október 9-13: IHIAZEL – Az erények rendjébe tartozik, aki mondhatni az érzelmek angyala, mivel segít azokat feldolgozni, uralkodni rajtuk és összhangba hozni. Közben revitalizálja a testet és a lelket és vigaszt nyújt, amikor szükséged van rá. Segít túljutni a nehéz helyzeteken, és nem engedi, hogy a káros szenvedélyek áldozatául ess.

Október 14-18: HAHAHEL – Az erősségek rendjébe tartozó angyal felel a hívőkért, a misszonáriusokért és minden tanítványért. De nem csak értük, hanem küldetésükért is felelős, hogy célba érjenek, miközben az útjukra is odafigyel, hogy mindig hitben, hűségben bővelkedjenek és ne térjenek le a spirituális útjukról. Olyan, mint egy lelkipásztor, aki hitet, lelkigazdagságot és erőt ad.

Október 19-23: MIKAEL – A kormányzók, politikusok, államfők döntéseiért felelős, hogy lehetőleg mindig a legjobb döntéseket hozzák meg és igyekszik megakadályozni az összeesküvéseket. Téged szintén a döntések helyes meghozatalában támogathat.

Október 24-28: VEULIAH – Az erősségek közé tartozó Veuliah a jólétért, a bőségért és az örömért felelős. Gazdagabbá teszi elménket és lelkünket egyaránt, segít megszabadulni rossz szokásainktól és általa elérhetjük, hogy mindig tiszta lehessen a lelkiismeretünk. Megmutatja, hogy győzedelmeskedjünk tisztességesen ellenségeink felett és miként gyakoroljuk az önzetlenséget.

Október 29-November 2: YELAIAH –A szintén az erősségekbe tartozó Yelaiah a fény harcosa, az Univerzum védelmezője, az Isteni Igazságszolgáltatás keze. Képes bármilyen konfliktust megoldani és neked is segít, hogy akár magaddal vagy másokkal vívott gondjaiddal sikeresen megküzdhess és győzedelmeskedj. Előhozza belőled a stratégát és a mindent legyőző katonát. Ráadásul abban is támogat, miként számolj le a karmikus adósságaiddal.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Van egy végtelenül egyszerű, bárhol, bármikor alkalmazható módszer arra, hogy boldogabbá, egészségesebbé tedd magad. Ez pedig nem más, mint a fénylégzés.

Tovább »
Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Biztos vagy abban, hogy mindent látsz, ami körülvesz? Tökéletesen megbízol a látásodban, a különleges érzékelő képességeidben? Mert néha elég egy kis figyelmetlenség ahhoz, hogy lemaradjunk valami rendkívüli vagy éppen csodálatos dologról. Pláne akkor, ha a természet maga segít rá az állatok elrejtésére. Vajon képes vagy meglátni őket a fotókon?

Tovább »
Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

A mentális vagy pszichikai erő azt jelenti, hogy kontrol alatt tudod tartani az érzelmeidet, és érett módon tudsz reagálni minden helyzetben, amikor fontos döntéseket kell meghoznod. Tudd meg, mennyire erős a pszichéd, és mik azok a döntő dolgok, amelyek befolyásolják mindennapi tevékenységeidet. Ehhez egyetlen képet kell választanod, azt, amelyik a legjobban vonz.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép