2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Köszöntsd velünk Október Angyalait és tudd meg, miben segíthetnek a hónapban!

Wadolowska Balogh Orsolya

Nem csak, hogy minden hónapnak meg van a maga angyala, de a hónapon belül a heteket is felosztották egymás között, hogy még jobban és összetettebben segíthessenek bennünket! Tudd meg, kik szolgálják érdekeidet ebben a csodálatos őszi időszakban, mint amilyen az október.

 

Vedd igénybe akár minden héten október angyalainak segítségét a különböző területeken. Kövesd figyelemmel, hogy melyik időszakban ki a felelős és miben lehet a szolgálatodra. Nincs más dolgod, mint megszólítani őt, mond el mire vágysz, miben támogasson és már élvezheted is az áldását!

Október 4-8: REHAEL – Rehael szeráf uralkodik az egészség, a hosszú élet és a szülők iránti tisztelet és szeretet fölött. Az egészség tekintetében mind a lelki és a testi bajokat egyaránt gyógyítja és regenerálja. Segít megérteni a szülői létet, illetve az álláspontjukat, tetteiket és előhívja benned a tiszteletet és a szeretetet irántuk.

Október 9-13: IHIAZEL – Az erények rendjébe tartozik, aki mondhatni az érzelmek angyala, mivel segít azokat feldolgozni, uralkodni rajtuk és összhangba hozni. Közben revitalizálja a testet és a lelket és vigaszt nyújt, amikor szükséged van rá. Segít túljutni a nehéz helyzeteken, és nem engedi, hogy a káros szenvedélyek áldozatául ess.

Október 14-18: HAHAHEL – Az erősségek rendjébe tartozó angyal felel a hívőkért, a misszonáriusokért és minden tanítványért. De nem csak értük, hanem küldetésükért is felelős, hogy célba érjenek, miközben az útjukra is odafigyel, hogy mindig hitben, hűségben bővelkedjenek és ne térjenek le a spirituális útjukról. Olyan, mint egy lelkipásztor, aki hitet, lelkigazdagságot és erőt ad.

Október 19-23: MIKAEL – A kormányzók, politikusok, államfők döntéseiért felelős, hogy lehetőleg mindig a legjobb döntéseket hozzák meg és igyekszik megakadályozni az összeesküvéseket. Téged szintén a döntések helyes meghozatalában támogathat.

Október 24-28: VEULIAH – Az erősségek közé tartozó Veuliah a jólétért, a bőségért és az örömért felelős. Gazdagabbá teszi elménket és lelkünket egyaránt, segít megszabadulni rossz szokásainktól és általa elérhetjük, hogy mindig tiszta lehessen a lelkiismeretünk. Megmutatja, hogy győzedelmeskedjünk tisztességesen ellenségeink felett és miként gyakoroljuk az önzetlenséget.

Október 29-November 2: YELAIAH –A szintén az erősségekbe tartozó Yelaiah a fény harcosa, az Univerzum védelmezője, az Isteni Igazságszolgáltatás keze. Képes bármilyen konfliktust megoldani és neked is segít, hogy akár magaddal vagy másokkal vívott gondjaiddal sikeresen megküzdhess és győzedelmeskedj. Előhozza belőled a stratégát és a mindent legyőző katonát. Ráadásul abban is támogat, miként számolj le a karmikus adósságaiddal.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 módszer, hogy túléld a napot, ha úgy érzed, nagyon álmos vagy

15 módszer, hogy túléld a napot, ha úgy érzed, nagyon álmos vagy

A legjobb módja az energikusságnak a kellő mennyiségű alvás, de néha nem tudod kipihenni magad. Amikor az álmosság miatt alig tudod nyitva tartani a szemedet munka közben, tudod, hogy igazán csak a pihenés segíthetne. Ám van néhány tipp, melyekkel könnyebben átvészelheted a napot. Íme, a leghatékonyabb és legegyszerűbb módszerek, melyek segítnek valamelyest leküzdeni az álmosságot.

Tovább »
Megtalálod a betűt a színes pöttyök között? - Optikai illúzió teszt

Megtalálod a betűt a színes pöttyök között? - Optikai illúzió teszt

Kemény kihívásra hívunk téged! A feladat ugyan egyszerű, nem kell hozzá számolni, logikázni, hosszasan töprengeni, csak a szemedet kell hozzá használni. Na, igen ám, de pont ettől válik nehézzé! Milyen jó a szemed? Mennyire jó a színfelismerő képességed? Megbírod különböztetni a színek árnyalatait? Menj végig ezen a játékos optikai illúzió teszten és minden kérdésre választ fog kapni! 

Tovább »
Hány arcot pillantasz meg a képen? - Megmutatja személyiséged kardinális pontjait

Hány arcot pillantasz meg a képen? - Megmutatja személyiséged kardinális pontjait

Gondolkodtál már el azon, hogy mennyire összetett egy ember személyisége? Nem elég a felszín, hiszen rengeteg rejtett képességgel bírunk, és nagyon sok különleges tulajdonságunk van. Az alábbi teszt sokat elárulhat a személyiségedről, mindehhez pedig a tudatalattit hívja segítségül.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép