2017. október 18. - Lukács
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 18. - Lukács
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Köszöntsd velünk Október Angyalait és tudd meg, miben segíthetnek a hónapban!

Wadolowska Balogh Orsolya

Nem csak, hogy minden hónapnak meg van a maga angyala, de a hónapon belül a heteket is felosztották egymás között, hogy még jobban és összetettebben segíthessenek bennünket! Tudd meg, kik szolgálják érdekeidet ebben a csodálatos őszi időszakban, mint amilyen az október.

 

Vedd igénybe akár minden héten október angyalainak segítségét a különböző területeken. Kövesd figyelemmel, hogy melyik időszakban ki a felelős és miben lehet a szolgálatodra. Nincs más dolgod, mint megszólítani őt, mond el mire vágysz, miben támogasson és már élvezheted is az áldását!

Október 4-8: REHAEL – Rehael szeráf uralkodik az egészség, a hosszú élet és a szülők iránti tisztelet és szeretet fölött. Az egészség tekintetében mind a lelki és a testi bajokat egyaránt gyógyítja és regenerálja. Segít megérteni a szülői létet, illetve az álláspontjukat, tetteiket és előhívja benned a tiszteletet és a szeretetet irántuk.

Október 9-13: IHIAZEL – Az erények rendjébe tartozik, aki mondhatni az érzelmek angyala, mivel segít azokat feldolgozni, uralkodni rajtuk és összhangba hozni. Közben revitalizálja a testet és a lelket és vigaszt nyújt, amikor szükséged van rá. Segít túljutni a nehéz helyzeteken, és nem engedi, hogy a káros szenvedélyek áldozatául ess.

Október 14-18: HAHAHEL – Az erősségek rendjébe tartozó angyal felel a hívőkért, a misszonáriusokért és minden tanítványért. De nem csak értük, hanem küldetésükért is felelős, hogy célba érjenek, miközben az útjukra is odafigyel, hogy mindig hitben, hűségben bővelkedjenek és ne térjenek le a spirituális útjukról. Olyan, mint egy lelkipásztor, aki hitet, lelkigazdagságot és erőt ad.

Október 19-23: MIKAEL – A kormányzók, politikusok, államfők döntéseiért felelős, hogy lehetőleg mindig a legjobb döntéseket hozzák meg és igyekszik megakadályozni az összeesküvéseket. Téged szintén a döntések helyes meghozatalában támogathat.

Október 24-28: VEULIAH – Az erősségek közé tartozó Veuliah a jólétért, a bőségért és az örömért felelős. Gazdagabbá teszi elménket és lelkünket egyaránt, segít megszabadulni rossz szokásainktól és általa elérhetjük, hogy mindig tiszta lehessen a lelkiismeretünk. Megmutatja, hogy győzedelmeskedjünk tisztességesen ellenségeink felett és miként gyakoroljuk az önzetlenséget.

Október 29-November 2: YELAIAH –A szintén az erősségekbe tartozó Yelaiah a fény harcosa, az Univerzum védelmezője, az Isteni Igazságszolgáltatás keze. Képes bármilyen konfliktust megoldani és neked is segít, hogy akár magaddal vagy másokkal vívott gondjaiddal sikeresen megküzdhess és győzedelmeskedj. Előhozza belőled a stratégát és a mindent legyőző katonát. Ráadásul abban is támogat, miként számolj le a karmikus adósságaiddal.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Már most megtudhatod, hogy milyen lesz a következő éved - Az ősi Samhain-horoszkóp elárulja!

Már most megtudhatod, hogy milyen lesz a következő éved - Az ősi Samhain-horoszkóp elárulja!

Hamarosan beköszönt a Halál és Újjászületés, a Holtak ünnepe, a Samhain. Ha tudni szeretnéd, akkor már most megtudhatod, hogy alakul a következő egy éved, vagyis az ősi kelta újév szerint október 31-től. Tudd meg, mit tartogat a szerelem, a karrier és az anyagiak tekintetében!  A varázslatos Samhain-horoszkóp körvonalazza neked a következő éved eseményeit! 

Tovább »
5 jel, hogy az ikerlángod valójában nem ikerláng

5 jel, hogy az ikerlángod valójában nem ikerláng

Ahogy az első pillanatban találkozol vele, érzed, hogy egy komoly és fontos emberrel hozott össze a sors, ugyanis az lelki kapcsolatok rendkívül szorosak. Azonban akit ikerlángodnak hiszel, korántsem biztos, hogy az is! Mutatjuk, milyen jelek utalnak arra, hogy valójában nem az ikerlángoddal találkoztál és csak az idődet pazarolod egy hamis kapcsolatot üldözve.

Tovább »
Az angyalok figyelmeztetése - Ezt a 6 dolgot kell megtenned az év utolsó hónapjaiban!

Az angyalok figyelmeztetése - Ezt a 6 dolgot kell megtenned az év utolsó hónapjaiban!

Az angyalok mindig csak jót akarnak nekünk, ezért már most, időben figyelmeztetnek bennünket arra, hogy mi a teendőnk az év utolsó három hónapjában, mik azok a dolgok, amiket meg kell tennünk, ha egy igazán tiszta lapra, illetve tiszta karmára vágyunk a következő évben, ami elhozza a vágyott boldogságot és bőséget és mindazt, amit kívánunk!  Alapozd meg a jövő évi sikereidet az elkövetkezendő három hónapban!

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép