2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Köszöntsd velünk Október Angyalait és tudd meg, miben segíthetnek a hónapban!

Wadolowska Balogh Orsolya

Nem csak, hogy minden hónapnak meg van a maga angyala, de a hónapon belül a heteket is felosztották egymás között, hogy még jobban és összetettebben segíthessenek bennünket! Tudd meg, kik szolgálják érdekeidet ebben a csodálatos őszi időszakban, mint amilyen az október.

 

Vedd igénybe akár minden héten október angyalainak segítségét a különböző területeken. Kövesd figyelemmel, hogy melyik időszakban ki a felelős és miben lehet a szolgálatodra. Nincs más dolgod, mint megszólítani őt, mond el mire vágysz, miben támogasson és már élvezheted is az áldását!

Október 4-8: REHAEL – Rehael szeráf uralkodik az egészség, a hosszú élet és a szülők iránti tisztelet és szeretet fölött. Az egészség tekintetében mind a lelki és a testi bajokat egyaránt gyógyítja és regenerálja. Segít megérteni a szülői létet, illetve az álláspontjukat, tetteiket és előhívja benned a tiszteletet és a szeretetet irántuk.

Október 9-13: IHIAZEL – Az erények rendjébe tartozik, aki mondhatni az érzelmek angyala, mivel segít azokat feldolgozni, uralkodni rajtuk és összhangba hozni. Közben revitalizálja a testet és a lelket és vigaszt nyújt, amikor szükséged van rá. Segít túljutni a nehéz helyzeteken, és nem engedi, hogy a káros szenvedélyek áldozatául ess.

Október 14-18: HAHAHEL – Az erősségek rendjébe tartozó angyal felel a hívőkért, a misszonáriusokért és minden tanítványért. De nem csak értük, hanem küldetésükért is felelős, hogy célba érjenek, miközben az útjukra is odafigyel, hogy mindig hitben, hűségben bővelkedjenek és ne térjenek le a spirituális útjukról. Olyan, mint egy lelkipásztor, aki hitet, lelkigazdagságot és erőt ad.

Október 19-23: MIKAEL – A kormányzók, politikusok, államfők döntéseiért felelős, hogy lehetőleg mindig a legjobb döntéseket hozzák meg és igyekszik megakadályozni az összeesküvéseket. Téged szintén a döntések helyes meghozatalában támogathat.

Október 24-28: VEULIAH – Az erősségek közé tartozó Veuliah a jólétért, a bőségért és az örömért felelős. Gazdagabbá teszi elménket és lelkünket egyaránt, segít megszabadulni rossz szokásainktól és általa elérhetjük, hogy mindig tiszta lehessen a lelkiismeretünk. Megmutatja, hogy győzedelmeskedjünk tisztességesen ellenségeink felett és miként gyakoroljuk az önzetlenséget.

Október 29-November 2: YELAIAH –A szintén az erősségekbe tartozó Yelaiah a fény harcosa, az Univerzum védelmezője, az Isteni Igazságszolgáltatás keze. Képes bármilyen konfliktust megoldani és neked is segít, hogy akár magaddal vagy másokkal vívott gondjaiddal sikeresen megküzdhess és győzedelmeskedj. Előhozza belőled a stratégát és a mindent legyőző katonát. Ráadásul abban is támogat, miként számolj le a karmikus adósságaiddal.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

Mi, férfiak gyakran tartózkodunk arról beszélni, hogy érzelmileg mire van pontosan szükségünk. Inkább csendben vagyunk, és ha hisztitek Drága Hölgyeim, ha nem, belül szenvedünk. Ám csodálatos partnerként valószínűleg tudni akarjátok, hogy életetek párjának mire van szüksége egy kapcsolatban, ezért íme, néhány alapvető férfiigény.

Tovább »
A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szem a lélek tükre, tartja az ősi görög mondás, és valószínűleg igaz is. A szemünkön keresztül észlelünk, tanulunk, és esünk szerelembe is. A látás igényli a legkomplexebb agyműködéseket, ezért olyan fontos. Ám jó, ha tudod, hogy a Látás nem mindig a szemünkön keresztül történik…

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Nyisd meg szíved és elméd azok felé a lágy ritmusok felé, amelyek visszaállítják egyensúlyérzékedet. Gyakran, amikor fontos változásokat hoznak életünkben, védelemre és vezetésre van szükségünk.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép