SZÁMMISZTIKA

Temperamentum és érzelmi szám

Szerző:
Szabó Anna
Az érzelmi szám megmutatja, hogy közelítünk a problémák felé, melyek hatással vannak érzéseinkre, és mi alapján hozunk döntéseket emberekkel, dolgokkal kapcsolatban, amiket szeretünk/gyűlölünk.
A legtöbb problémának több oldala is van, de az érzelmi problémáknak mindig van egy nagyon erős személyes elemük: úgy érezzük, hogy nagyon mélyen érint bennünket a probléma kimenetele.


Az érzelmi szám kiszámítása

Az érzelmi szám kiszámításához először meg kell számolnunk, hogy hány érzelmi betű található a nevünkben, mégpedig abban a névben, amit használunk, tehát nem feltétlenül a születési nevünkben. Ha a kapott érték kétjegyű szám, akkor a számjegyeket addig adjuk össze, amíg egyjegyű számot nem kapunk. A számmisztikában az alábbi betűket nevezzük érzelmi betűknek:


    I    Í    O    Ó    Ö    Ő    R     S    T    X    Z 




Például Johnny Depp érzelmi száma az 1, ugyanis:

Johnny Depp = (O) = 1.


Ha kiszámítottad, hogy mennyi az érzelmi számod, olvasd el a hozzá tartozó leírást.







Ez az érték azt mutatja, hogy eléggé nehezen értesz meg más embereket. Hajlamos vagy elnyomni az érzéseidet, és csak nagyon nehezen tudod kifejezni őket. Az élet időnként unalmasnak és egyhangúnak tűnik a számodra.







Ez az érték azt mutatja, hogy optimista vagy, és nagyon eredeti módon állsz hozzá az élethez. A másokkal való kapcsolataidban te akarsz lenni a domináns fél. Valószínűleg gyűlölöd a pszichoanalízist és mindent, ami azzal kapcsolatos.







Ez az érték azt mutatja, hogy utálsz egyedül lenni. Szükséged van a társaságra, és nagyon elveszettnek érzed magad, ha nincs senki, akivel megoszthatnád az érzéseidet. Ez a vágy hatással van minden, érzelemmel kapcsolatos döntésedre. Kivételesen érzékeny vagy mások vágyai és szükségletei iránt – időnként talán túlságosan is.







Ez az érték azt mutatja, hogy nagyon könnyen ki szoktad fejezni az érzéseidet, különösen az álmaidat és a vágyaidat. Nagyon erősen vágysz mások szeretetére. Okos és kreatív vagy, de az unalom nagyon könnyen el tud rajtad uralkodni. Ez pedig minden, érzelmekkel kapcsolatos döntésedre hatással lesz.







Ez az érték azt mutatja, hogy gyakorlatias és hűséges vagy. Hajlamos vagy halálosan komoly lenni az érzéseiddel kapcsolatban. Az érzelmi életedben gyakran visszafogottnak vagy zárkózottnak érzed magad.







Ez az érték azt mutatja, hogy kalandvágyó és izgalmas vagy. Valószínűleg nagyon népszerű vagy, és a legtöbb embernél könnyebben változtatod meg az érdeklődésedet és a szeretetedet. Kerülöd az állandó érzelmi kötődést, amely leköthet és elveheti a szabadságodat.







Ez az érték azt mutatja, hogy stabil otthoni életet keresel, és nagyon sok áldozatot vagy hajlandó hozni azért, hogy ezt elérd. Ez a tényező minden érzelmi döntésedre hatással lesz. Érdekelnek a művészetek, és nagyon könnyen elfogadod az életedben felbukkanó kötelezettségeket és felelősséget.







Ez az érték azt mutatja, hogy maximalista vagy. Képes vagy a mély érzelmi elkötelezettségre, de ezt mások elől megpróbálod eltitkolni.







Ez az érték azt mutatja, hogy az életedben a karriered a legfontosabb. A személyes kapcsolataidban te akarsz lenni a domináns fél. Azonban vészhelyzet vagy szükség esetén hűséges szövetséges és igaz barát vagy.







Ez az érték azt mutatja, hogy nagyon romantikus vagy, és eléggé gyakran ingadozik a kedélyállapotod. Hajlamos vagy időnként túlságosan is bízni másokban, és tudsz elég melodramatikus is lenni. Az érzéseidet nagyon mélyen éled meg.





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL