Napi horoszkóp - 2015-10-04

Kos

Kedves Kos! Üresnek, céltalannak érezheted ma az életet. Folyton eszedbe jut, hogy hiányzik belőle valaki, vagy valami. Talán egy megértő partner, vagy a családi összhang? Az élet néha furcsa dolgokat produkál. Amikor a legjobban szomjazzuk a sikert, nem kapjuk meg. Amikor pedig a lábunk előtt fekszik, nem tökéletes az örömünk.

Bika

Kedves Bika! Kiegyensúlyozottan ébredsz, és örülsz az új napnak. Örömöd azonban nem tart sokáig, mert egyik családtagod kitalálja, hogy szüksége van rád, és segítened kell neki. A nap végére fáradtnak, kifacsartnak érzed magad. Nincs is jobb ilyenkor egy forró, relaxáló fürdőnél. Utána, pedig egy jó könyvvel vonulj szerény hajlékodba.

Ikrek

Kedves Ikrek! A mai napon minden idegesít. Ha csukva van az ablak, akkor az a baj, ha nyitva van, akkor meg az. Senki sem tud a kedvedre tenni, nem ízlik a vasárnapi ebéd, pocsék a TV műsor, stb. Mielőtt még családodat az őrületbe kergetnéd, vonulj a háttérbe, vagy tegyél egy kiadós sétát, és szellőztesd ki a fejed.

Rák

Kedves Rák! Ez egy megérdemelt pihenőnap számodra is, használd hát ki. Helyezkedj el kényelmesen, végy magadhoz egy jó könyvet, és olvasgass. A vasárnapi ebéd után jöhet egy kis kiruccanás a cukrászdába. Ne habozz, ma megehetsz néhány szelet finom süteményt, megérdemled. Este baráti csevegésre számíts, látogatóid érkeznek.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Légy ma formabontó, és tégy valami olyat, ami kiragad a megszokás hatalmából. Varázslatos színekben pompázik a természet, szinte csábít arra, hogy elgyönyörködjünk benne. Idilli napot ígérhet számodra, és kedvesed számára ez a szépséges ősz. Használjátok ki, és törjetek ki a szürke hétköznapokból!

Szűz

Kedves Szűz! Ma könnyen válaszút elé kerülhetsz. Lehet, hogy fel kell számolnod eddigi kettős életedet, mert ezt nem játszhatod így tovább. Nem csak fizikailag vagy képtelen rá, hanem erkölcsileg is megalázó mindkét fél számára, amit jó ideje csinálsz. Válassz: egy biztos, de megszokott hátteret, vagy az újdonság erejével ható bizonytalanságot.

Mérleg

Kedves Mérleg! Lehet, hogy anyagi gondjaid ma kicsit jobban foglalkoztatnak? Próbáld összeszedni magad, nem kell mindjárt szétkürtölni, hogy problémáid vannak. Jobb, ha a gondok az ajtón belül maradnak, és csak is párod tud róla. Ellenkező esetben az emberek kibeszélhetnek, és kellemetlen pletykáknak tehetnek ki.

Skorpió

Kedves Skorpió! Fel kell venned a ritmust, ha nem akarsz a sor végére állni. Sürgős feladatok várnak rád, és ha képtelen vagy nekilátni, akkor más kaphatja meg, így elesel a jobbnál jobb lehetőségektől. A tempó egy kicsit megviselhet, megterhelheti szellemi életedet is, de hidd el, megéri. Néhány nap múlva már jót mosolyogsz a dolgon.

Nyilas

Kedves Nyilas! A mai nap éppoly kellemesnek ígérkezik, mint az előzőek. A szép őszi idő a családi együttléteknek, közös kirándulásnak, esetleg rokonlátogatásnak kedvez. Régi barátaiddal is találkozhatsz, előkerülhetnek az emlékek, és természetesen az is, hogy ki, mire vitte. Vigyázz, ne irigykedj, mert ezzel könnyen elronthatod a hangulatot.

Bak

Kedves Bak! Ma megeshet, hogy keresztülhúzod mások számításait. Ha figyelmetlenségből ezt többször is megteszed, akkor az illető részéről már nem számíthatsz támogatásra, és ezen nincs is semmi csodálnivaló. Ha a sértett fél szélárnyékba vonul, az még nem jelenti azt, hogy megbocsátott, és elnézi neked a kellemetlenkedést.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma reggel úgy érzed, hogy a napok óta tartó kisebbfajta válsághelyzet a végét járja. Barátaid, ismerőseid érdeklődnek hogyléted felől, és ez kimondottan jól esik, minek is tagadnád. Az este tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy alaposan átgondold következő heti teendőidet. Fontos dolgok állnak előtted.

Halak

Kedves Halak! Lehet, hogy a levegőben van ma valami, mert kedveseddel állandóan marjátok egymást. Minden előkészület nélkül hajba kaptok, szó szót követ. Párod meggyőzően érvel igaza mellett, és csattanós kijelentései sortűzében védekezésed egy-kettőre megtörik. Lehet, hogy igaza van? A kibékülés estére édes lehet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL