SZEX, SZERELEM

Ki a lélektársad és hogyan találhatod meg?

Szerző:
Szabó Anna
Lélektársad az, akihez nagyon mély és komoly kapcsolat fűz, aki mellett azt érzed, hogy igazán önmagad lehetsz. Ő feltétel nélkül szeret és te is őt. A lélektársad olyan valaki, aki teljessé tesz, a másik feled. Mindegy, hogy hány éves vagy, 18 vagy 88, sosem késő, hogy rátalálj a lélektársadra.

Ő az a társ, aki szeret, dédelget, rajong érted és te is érte

A legfontosabb, hogy higgy benne, valaha megtalálod őt, mert az Univerzum arra van programozva, hogy olyan embereket hozzon az utunkba, akik megfelelnek a személyes hitrendszerünknek. Ám nemcsak azt kell elhinned, hogy létezik a lélektársad, hanem azt is, hogy ő maga is aktívan keres téged és ezzel kitárod az ajtót az igaz szerelem előtt. Biztosan ismered azt a régi mondást, hogy „zsák a foltját megtalálja", vagyis mindenki számára létezik egy másik fél, azaz tökéletes társ, akivel összeillik.

A három legfontosabb dolog, amit megtehetsz a szerelem megteremtéséhez, vagyis ahhoz, hogy megtaláld a lélektársadat, a következő:

1. Hidd el, hogy megérdemelsz egy jó és kiegyensúlyozott kapcsolatot, amelyre már régóta vágysz. Egy olyan párkapcsolatot, amelyben a gondoskodó szeretet, a hűség és a ragaszkodás a legfontosabb erények.

2. Fogadd el és szeresd önmagad! Azaz bánj magaddal úgy, mintha a számodra legkedvesebb személlyel tennéd! A legfontosabb, hogy ne kritizáld, hanem fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy. Sokat mosolyogj, nevess, és engedd, hogy az Univerzum megörvendeztessen!

3. Dolgozd fel a múltad érzelmi traumáit, azaz tanulj a volt kapcsolataidból, hogy lélektársaddal valóban igazi szerelmi párkapcsolatban éljetek! Itt a legfontosabb, hogy bocsáss meg az összes volt szerelmednek, mert ezáltal tudod csak elengedni a múltat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL