2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ki a lélektársad és hogyan találhatod meg?

Dr. Betty

Lélektársad az, akihez nagyon mély és komoly kapcsolat fűz, aki mellett azt érzed, hogy igazán önmagad lehetsz. Ő feltétel nélkül szeret és te is őt. A lélektársad olyan valaki, aki teljessé tesz, a másik feled. Mindegy, hogy hány éves vagy, 18 vagy 88, sosem késő, hogy rátalálj a lélektársadra.

Ő az a társ, aki szeret, dédelget, rajong érted és te is érte

A legfontosabb, hogy higgy benne, valaha megtalálod őt, mert az Univerzum arra van programozva, hogy olyan embereket hozzon az utunkba, akik megfelelnek a személyes hitrendszerünknek. Ám nemcsak azt kell elhinned, hogy létezik a lélektársad, hanem azt is, hogy ő maga is aktívan keres téged és ezzel kitárod az ajtót az igaz szerelem előtt. Biztosan ismered azt a régi mondást, hogy „zsák a foltját megtalálja", vagyis mindenki számára létezik egy másik fél, azaz tökéletes társ, akivel összeillik.

A három legfontosabb dolog, amit megtehetsz a szerelem megteremtéséhez, vagyis ahhoz, hogy megtaláld a lélektársadat, a következő:

1. Hidd el, hogy megérdemelsz egy jó és kiegyensúlyozott kapcsolatot, amelyre már régóta vágysz. Egy olyan párkapcsolatot, amelyben a gondoskodó szeretet, a hűség és a ragaszkodás a legfontosabb erények.

2. Fogadd el és szeresd önmagad! Azaz bánj magaddal úgy, mintha a számodra legkedvesebb személlyel tennéd! A legfontosabb, hogy ne kritizáld, hanem fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy. Sokat mosolyogj, nevess, és engedd, hogy az Univerzum megörvendeztessen!

3. Dolgozd fel a múltad érzelmi traumáit, azaz tanulj a volt kapcsolataidból, hogy lélektársaddal valóban igazi szerelmi párkapcsolatban éljetek! Itt a legfontosabb, hogy bocsáss meg az összes volt szerelmednek, mert ezáltal tudod csak elengedni a múltat.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Az istenekben gazdag, egzotikus hawaii vallás magába foglalja az őshonos hawaiiak hitét és gyakorlatát. Rendkívül fontos számukra az istenek, a természet, az állatvilág és maga a szellem, ami ott van mindenben és mindenkiben. Vajon te melyik rendkívüli és színes isten vagy? A Hawaii Istenhoroszkópból megtudhatod, ami fantasztikus és új dolgokat árulhat el rólad!

Tovább »
6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép