2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ki a lélektársad és hogyan találhatod meg?

Dr. Betty

Lélektársad az, akihez nagyon mély és komoly kapcsolat fűz, aki mellett azt érzed, hogy igazán önmagad lehetsz. Ő feltétel nélkül szeret és te is őt. A lélektársad olyan valaki, aki teljessé tesz, a másik feled. Mindegy, hogy hány éves vagy, 18 vagy 88, sosem késő, hogy rátalálj a lélektársadra.

Ő az a társ, aki szeret, dédelget, rajong érted és te is érte

A legfontosabb, hogy higgy benne, valaha megtalálod őt, mert az Univerzum arra van programozva, hogy olyan embereket hozzon az utunkba, akik megfelelnek a személyes hitrendszerünknek. Ám nemcsak azt kell elhinned, hogy létezik a lélektársad, hanem azt is, hogy ő maga is aktívan keres téged és ezzel kitárod az ajtót az igaz szerelem előtt. Biztosan ismered azt a régi mondást, hogy „zsák a foltját megtalálja", vagyis mindenki számára létezik egy másik fél, azaz tökéletes társ, akivel összeillik.

A három legfontosabb dolog, amit megtehetsz a szerelem megteremtéséhez, vagyis ahhoz, hogy megtaláld a lélektársadat, a következő:

1. Hidd el, hogy megérdemelsz egy jó és kiegyensúlyozott kapcsolatot, amelyre már régóta vágysz. Egy olyan párkapcsolatot, amelyben a gondoskodó szeretet, a hűség és a ragaszkodás a legfontosabb erények.

2. Fogadd el és szeresd önmagad! Azaz bánj magaddal úgy, mintha a számodra legkedvesebb személlyel tennéd! A legfontosabb, hogy ne kritizáld, hanem fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy. Sokat mosolyogj, nevess, és engedd, hogy az Univerzum megörvendeztessen!

3. Dolgozd fel a múltad érzelmi traumáit, azaz tanulj a volt kapcsolataidból, hogy lélektársaddal valóban igazi szerelmi párkapcsolatban éljetek! Itt a legfontosabb, hogy bocsáss meg az összes volt szerelmednek, mert ezáltal tudod csak elengedni a múltat.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Papillómák és szemölcsök már évezredek óta érintik az embereket. 3000 éves múmiákon is találtak, illetve Shakespeare is említést tett róluk a szonettjeiben. A szemölcsök kerek alakú képződmények a bőrön, és a humán papillomavírus (HPV) okozza. Általában ártalmatlanok, de lehetnek nagyon csúnyák és fertőzők is. Íme, néhány módszer, mely segíthet a növekedés és a terjedés megszüntetésében.

Tovább »
Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Mit gondolsz, milyen ornitológus válna belőled? Persze ha annak vagy erdésznek készültél, esetleg csak nagy természetjáró és állatbarát vagy, akkor jó eséllyel felfogod ismerni a képeken látható madarakat. Ámde, ha világ életedben a városban laktál, kerülted a természetet, vagy madárfóbiád van, akkor neked nagyobb kihívást jelenthet ez a játékos feladat!

Tovább »
Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

A szem csodálatos eszköz, általa felfedezhetjük a körülöttünk lévő világot és segít abban, hogy megtaláljuk azt, amit akarunk az életben. Amit a szemünk érzékel, azt befolyásolhatják a gondolataink, a meggyőződéseink, valamint a hasonló tárgyakkal kapcsolatos korábbi tapasztalataink. Azonban az elme ad értelmet annak, amit látunk, de meg kell értenünk, hogy mindezt a jellemünk egyes részei is befolyásolhatják.

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép