ANGYALISKOLA

Mit éreznek az angyalok? Lehetnek szerelmesek? - Ismerd meg angyalaid érzéseit!

Szerző:
Szabó Anna
Gondoltál már arra, vajon az angyalok mit éreznek? Hiszen jól tudjuk, hogy lényegük a szeretet, de akkor ők mindig egy merő boldogságban és áldásban úsznak? Egyáltalán milyen érzésekkel viseltetnek irántunk? Ha érdekel az angyalok világa, különösen az, mi játszódik le az őrangyalodban és többet szeretnél róluk megtudni, akkor ne hagyd ki ezt a cikket!

A szépséges, tökéletes porcelánbaba arcú, fekete hajú szerelem és szeretet angyala volt a beszélgetőpartnerem, Anael. Illetve ő képviseli még a testi szerelmet és a lelki társakat is. Rózsaszínű fenséges ruhában jelent meg kellemes virágillatot árasztva.

R.: - Megtudnád mondani, hogy tulajdonképpen mit is érez egy angyal? Milyen érzései vannak és ezek mondjuk mennyire hasonlatosak az emberéhez?

A.: - Annyi szent, hogy a közhiedelemmel ellentétben, bár szeretetből és fényből állunk, nem csak ezeket érezzük. Nem robotok, hanem angyalok vagyunk, ugyanúgy érzünk mindent, mint ti emberek. Ugyanolyan összetetten, így hát nem vagyunk mi érzelmileg csökevényesek. Csak az a különbség, hogy mi sokkal jobban tudunk uralkodni felettük és befolyásolni őket, tehát ezért nem láthatjátok, vagy tapasztalhatjátok egyéb érzéseinket. Különben sem lenne példaértékű. Azt adjuk nektek, amire szükségetek van.

R.: - Akkor ti olyanok vagytok, mint a tökéletes pszichiáterek? Elvégre ott is különös lenne egy szerepcsere, ha a páciens kezelné a dokit, mert hát ugye nekik is időnként ki kell engedniük a gőzt és beszélniük, hiába tudják magukkal is elrendezni a dolgot. Akkor ennek fényében nincs megtiltva, hogy bármi mást is érezzetek?

A..: - Nem, megtiltva semmi sincs, hiszen nem jellemzőek az angyali világra a tiltások. De természetesen vannak kötelességeink, amik előbbre valóak az érzéseknél, és ezeket kell szem előtt tartani. Egyébként pedig érzéseinkért felelősséget kell vállalnunk. Szóval érezhetnénk dühöt annak láttán, amit emberek művelnek egymással, a környezetükkel, a állatokkal,a világgal és szenvedhetnénk azokkal, akik az elszenvedők oldalán állnak. De ettől mivel lenne jobb bárkinek és akkor ki segítene? Meg aztán jól is néznénk ki, ha egy dühös angyal kiadná a mérgét és segítségnyújtás helyett bíráskodna vagy pusztítana. Nem, mivel maximálisan urai vagyunk érzéseink, akik felül tudnak kerekedni az ilyen negatív érzéseken, szinte azonnal átalakítva magunkban szeretet érzünk és akcióba lépünk, mert a szeretetből adódóan hajt a kötelesség és a segíteni akarás.

R.: - De hogy tudtok mondjuk egy gyilkost szeretni? Vagy akik másokat bántanak? Aki kárt tesz magában vagy a környezetében?

A.: - Azt szeretjük benne, aki valaha volt, vagy aki még ott rejtőzik mélyen benne. Túl kell látod az esetleges gyűlöleten és akkor észreveszed, hogy az ilyen ember beteg, szerencsétlen, elesett, gyenge. Vagyis okkal lett olyan, amilyen és nem úgy született, hogy már ilyen torz lelke volt. Még ilyen embereknek is vannak őrangyalaik és angyali segédeik, mert azt látjuk benne, aki eleve volt, az a tisztátlan lélek, aki megszületett. Nem boldog azaz őrangyal sem, aki azt látja, ha ennyire más lett a védence. Mint amikor akkor se boldog, ha azt látja, szomorúak vagytok, sírtok, szenvedtek vagy fájdalmatok van. Mivel mi vagyunk a legtisztábbak és valahol a legközelebb álló lények hozzátok, ugyanúgy érzünk, mint ti. Ugye ez az empátia, amivel sokkal kisebb mértékben rendelkeztek, mint mi. De nem vesszük át az érzéseket, mint ti, hiszen nem szenvedünk veletek együtt, hanem felülírva az érzéseket, segítséget, támogatást, megértést, szeretet nyújtunk olyankor nektek és segítünk, ahogyan csak tudunk. Megnyugtatunk, jeleket küldünk, útmutatást, gondolatokat és érzéseket ébresztünk bennetek. Arról nem beszélve, jól tudjuk, mi-miért történik az életetekben, és ez ad egyfajta nyugalmat. Amúgy meg osztozunk az örömötökben és boldogságotokban is.

R.: - Ezzel sok mindent világossá tettél a számomra. Egyszóval, lényegében tényleg mindig itt vagytok velünk és vigyáztok ránk. De hogy álltok a szerelemmel? Ezek szerint ugyanúgy érezhettek, mint mi, bár ti, mint fejlettebb lények sokkal letisztultabban teszitek ezt, sokkal nagyobb önuralommal és gyors átalakításokkal. Ám akkor szerelembe is eshettek?

A.: - A szerelem, az relatív fogalom ebben a tekintetben. Lehetünk szerelmesek igen, de annak is egy sokkal magasabb, tisztább, érintetlenebb szintjén. Teljesen más a földi és az úgynevezett „égi" szerelem. A ti szerelmetek heves, tüzes, lángoló, zabolátlan és természetesen testi vonatkozású is és a fajotokhoz mérten erre szükség is van, mert erre vagytok kódolva, hogy így boldogítsátok egymást ás magatokat. Nekünk tárgyilagosan nézve nincsenek ezekre szükségeink, hiszen eleve csupa szeretetből állunk, az emberek meg folyton azért küzdenek vagy arra vágynak. Szóval a mi szerelmünk egy átalakult magas fokú szeretet. Tiszta, nyugodt, harmonikus. Ilyen szeretetet érezhetünk irántatok is és persze a Teremtőnk felé. Néha ti is megérezhetitek egymást, vagy legalábbis azok, akik elragadtatást vagy elhivatottságot éreznek a vallás iránt.

R.: - Nekem már az is magas, ahogy ezt végig hallgattam. Mármint ne érts félre, csak kissé bonyolultnak tűnik...

A.: - Nem is csoda, hiszen érzelmekből beszélni maximális teljességgel sosem lehet, mivel azokat érezni kell.

R.: - Erre én is rájöttem...

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL