Napi horoszkóp - 2015-09-29

Kos

Kedves Kos! Ma megint jellemez az elhamarkodottság, nem mérlegeled a várható körülményeket, és nem fontolod meg kellőképpen tetteidet. Még az is megeshet, hogy úgy írsz alá egy szerződést, vagy úgy ígérsz meg valamit, hogy nem tájékozódsz megfelelően a körülményekről. Nem kérsz senkitől tanácsot, nem hallgatsz senkire, pedig jobban tennéd.

Bika

Kedves Bika! Határozott vagy a mai napon, és elszánt karrierépítésbe is belekezdesz. Ebben nagyon jó segítőtársakra találsz, és feletteseid, üzlettársaid egyenlő félként kezelnek. Tehetséged és tudásod imponál munkahelyi környezetednek, de persze nem mindenkinek. Irigyeid is akadnak bőséggel, vigyázz velük!

Ikrek

Kedves Ikrek! Túlzott lelkesedésed miatt ma nagyon sok körülményt figyelmen kívül hagysz. Komolyabban kellene venned szeretteid, barátaid, és munkatársaid tanácsait, ők ugyanis tényleg a javadat akarják, és kívülállók lévén előbb észreveszik azokat a csapdákat, amelyekbe belesétálhatsz. Hallgasd meg véleményüket, és mérlegeld alaposan!

Rák

Kedves Rák! Könnyen úgy érezheted ma, hogy ráuntál már arra, amit eddig csináltál, és szeretnél váltani. Ha ez így van, akkor elérkezett az ideje a váltásnak, de csak akkor, ha van elég erőd ahhoz, hogy megállj a saját lábadon, és képes vagy önállósodni. Ellenkező esetben minden megismétlődik, és hamar megunod új tevékenységedet is.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Vitákra, összezördülésekre számíthatsz a mai napon, és egyáltalán nem biztos, hogy győztesen kerülsz ki belőlük. Túlzott okoskodásod, akaratosságod ellenszenvet válthat ki, ezért jobban tennéd, ha háttérbe vonulnál. Szakmai és baráti kapcsolataid labilissá válnak, de ez talán arra ösztökél, hogy belső értékeidet mozgósítsd inkább.

Szűz

Kedves Szűz! Ma azzal az érzéssel ébredhetsz, hogy még mindig többre vagy képes, mint amit eddig elértél. Hatalmába kerít a vágy, hogy megmérettesd magad, és még olyan területekre is elmerészkedsz, amelyek merőben eltérnek az eddigiektől. Helyesen cselekszel, de vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára, és túlzásba vidd a dolgokat!

Mérleg

Kedves Mérleg! Kétségbe vagy esve, és abban bízol, hogy a háttérből valaki majd egyengeti utadat. A háttérben zajló események valóban segítenek, de azért nem szabad csak erre támaszkodnod. Tegyél valamit annak érdekében, hogy jobb legyen neked és családodnak. Hidd el, később sokkal jobb érzés lesz tudni, hogy te magad arattad le a babérokat.

Skorpió

Kedves Skorpió! Úgy érezheted ma, hogy valami állandóan felborítja eredeti terveidet. Az igyekezeteddel természetesen semmi baj, és nem rajtad múlik, hogy az események nem az elképzeléseid szerint alakulnak. Ott is akadályba ütközöl, ahol eredetileg mindennek simán kellene mennie, ez pedig azért van, hogy még jobban megedződj.

Nyilas

Kedves Nyilas! Elérkezett az ideje, hogy megerősítsd pozíciódat, és előállj régóta dédelgetett ötleteiddel. Próbáld magad mellé állítani azokat az embereket, akiknek döntési joguk van, de vigyázz, nehogy munkatársaid megorroljanak rád. Jobban teszed, ha szép lassan haladsz előre, így megmarad a harmonikus munkakapcsolat is.

Bak

Kedves Bak! Hatalmas rábeszélőképességgel áld meg a mai nap, és játszva meggyőzheted az embereket igazadról. Arról nem is beszélve, hogy mindenkivel megtalálod a közös összhangot. Tárgyalásokra, megbeszélésekre, dolgozatok, publikációk megírására tökéletesen alkalmas ez a nap. Soha vissza nem térő alkalmak adódhatnak.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma nem érdemes nyílt vitába bonyolódnod senkivel, mert úgy sem jutsz előbbre, és csak az idegeidet rongálod feleslegesen. Próbáld a háttérből figyelni az eseményeket, és csak akkor szólj, ha már úgy érzed, elengedhetetlen. Az utasítgatásokat egyáltalán nem tudod elviselni, de ez nem is baj. A higgadtság azonban nagyon fontos.

Halak

Kedves Halak! A mai napot a forró szenvedély jellemzi. Megeshet, hogy találkozol valakivel, akivel már az első beszélgetésnél rádöbbensz arra, hogy mennyire egyformán gondolkodtok. Olyannyira jól érezheted magad az illető társaságában, hogy többé már nem szeretnél egyedül lenni, és minden percet kihasználnál, csak, hogy vele lehess.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL