FOGYÓKÚRA

Ha nem megy a fogyás - diétástányér

Szerző:
Szabó Anna
Nem titok, hogy az összeköltözés után felszedhetünk néhány kilót, de ha diétás tányért használunk, akkor nem kell többé félnünk a férfiasan nagy adag ételektől.
Többen is figyelmeztettek, hogy ha összeköltözöm a pasimmal, akkor valószínűleg meg fogok hízni. Nem probléma, gondoltam, majd vigyázok, hogy egy kicsit kevesebbet egyek. A dolog nagyszerűen indult: ámulattal néztem, mennyi ételt képes magába gyűrni, miközben a salátámat csipegettem. Idővel azonban egyre nagyobbak lettek az én adagjaim is, és ezzel együtt a derékbőségem is.


A kezdetek...

Elérkeztünk arra a pontra, hogy óriási adag ételeket szolgáltam fel neki óriási tányérokon, közben pedig gratuláltam magamnak, hogy az én tányérom mennyivel kisebb. Amikor azonban a legbővebb nadrágomat sem tudtam már begombolni, rájöttem, hogy ideje nem áltatni tovább magam, és cselekednem kell.




És azután?

A kilók észrevétlenül jöttek fel, és hiába mondta azt a pasim, hogy neki így is szép vagyok, ráadásul imádja, hogy a melleim is nagyobbak lettek, engem akkor is zavart, hogy a kedvenc farmeremből kibuggyant a hasam. A probléma az volt, hogy elfelejtettem, mekkora is egy normál adag étel. Bármekkora is volt a tányér, én mindig telepakoltam, és az utolsó falatig magamba tömtem az egészet.


A diétás tányér

A diétás tányér előnye nem csupán a mérete, hanem az is, hogy szépen be van rajta jelölve, milyen típusú ételből mennyit kell fogyasztani. Diétás tányért te is készíthetsz saját magadnak. Már a tányér elkészítésében is rengeteg örömöm volt – azt rajzoltam rá, amit csak akartam!

Amikor kész volt a tányér, elkezdtem azt használni esténként, amikor együtt ettünk a pasimmal, és elkezdtem többet mozogni, mert anélkül amúgy sem nagyon megy a fogyás. Két hét után már vékonyabbnak éreztem magam, és a pasim is elkezdte használni a férfi tányért, így mindketten ugyanazt ettük.

Három hét után már kezdtem megtanulni, hogy mekkora adag ételt egészséges enni. Rájöttem, hogy csak addig kell enni, amíg már nem érzem magam éhesnek, nem pedig addig, amíg kipukkadok. A fitnessterembe is rendszeresebben jártam, és lelkiismeretesen végigmozogtam minden órát, amire csak bementem.



Egy hónap múlva

Egy hónap eltelt, és sikerült fogynom pár kilót. Már be tudom gombolni a kedvenc farmeremet, és egy-két hónap múlva már talán járni is tudok majd benne.
Imádok enni, úgyhogy a szénhidrát- és csokoládémentes diéta nem nekem való, de megtanultam, hogy ne legyek annyira mohó, és már ez is segített.








Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL