SZÁMMISZTIKA

Melyik kínai őselemhez tartozol? - Meríts erőt belőle és ismerd meg személyiségedet!

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan hallottál már az öt kínai őselemről. Kínában úgy tartják, hogy amelyik őselemhez tartozol, az kihat a személyiségedre és sorsodra is. Szeretnéd tudni, hogy a kimért fém, a nyugodt föld, az örökké forrongó tűz, a hajlékony fa, netán a kétarcú víz az, amelyik befolyásolja életed? Fedezd fel, hogy melyik őselem hat rád a kínaiak szerint, és meríts erőt saját őselemedből!

 

Azt, hogy melyik elemhez tartozol, a Gua-számod határozza meg, amelyet könnyen kiszámolhatsz a születési éved alapján. Add össze születési évszámod utolsó két számjegyét, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Férfiaknál vond ki ezt a számot 10-ből, nők esetében pedig adj hozzá 5-öt, s már meg is kaptad a saját Gua-számodat.


Példa


Egy nő esetében, a születési év például 1984. Az utolsó két számjegy: 8 + 4 =12. Ezt add össze, 1+2=3. A kapott egyjegyű szám 3, ehhez adj hozzá 5-öt, az így kapott Gua-szám tehát a 8.


Az egyes elemekhez tartozó Gua-számok:

Fém: 7
Föld: 2, 5, 8
Tűz: 9, 6
Fa: 3, 4
Víz: 1

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL