2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 félelmetes történet, amit tilos lefekvés előtt elolvasni

Wadolowska Balogh Orsolya

Mit szólnál, ha valami véres szörnyűség derülni ki a műsorról, amit nézel? Angyalszobrok tűnnek fel ott, ahol nincsenek és bezárt szellemek térnek vissza kísérteni a hotelszobáikba… álomra hajtanád a fejedet ilyen helyeken? Te most ezt megúsztad, de nem mindenki volt ilyen szerencsés és szembe találkozott a félelmetes, megmagyarázhatatlan, paranormális világgal. Jobb, ha napfényben olvasod ezeket a történeteket.

5 félelmetes történet

5 félelmetes történet

1999

Az 1999 néven híressé vált történet egy kanadai blogger örökítette meg, akit Elliotnak hívnak. A férfi egy különös tévés csatorna nyomába eredt, amelyet 1999-ben nézett. Addig szaglászott, amíg rá nem döbbent, hogy a csatorna vezetője gyermekeket áldozott fel házában medveruhába öltözve és Medve Úrnak szólítatta magát.

Csupán egy pár televíziós műsor futott a furcsa csatornán délután négy és este kilenc között. Két műsor tűnt fel, az egyik a Booby volt, amiben kezek mesélnek történeteket, szituációkat. A másik show a Medve Úr pincéje és nem valószínű, hogy itt további ecsetelésre szorulnak a részletek, hogy ott vajon mik történtek. Ám szerencsére a rendőrség hamarosan felszámolta az egész csatornát, a perverz medvével együtt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

Tovább »
Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Engedd meg, hogy ma is gondoskodjunk az egészségedről és a jó kedvedről azáltal, hogy lehetőséget adunk arra, hogy elvégezz egy szórakoztató, de ugyanakkor rendkívül hasznos vizuális tesztet! Igazán könnyű dolgod lesz, csak meg kell figyelned a színes képeket és megmondani milyen számokat látsz rajtuk! Ezáltal te magad is hozzájárulsz a napi sikerélményedhez és a látásod egészségének fenntartásához!

Tovább »
Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Gondoltál már arra, hogy miért is esik egy-egy adott dologra a választásod? Nos, az, amiért egy adott dolog vonz, és amiért vágysz valamire, az mind a tudatalatti miatt van. A tudatalatti felelős ugyanis a választásaidért. Vizsgáld meg az alábbi képeket és válaszd ki azt a szemet, amely leginkább vonz. Miután ezzel megvagy, máris olvashatod a választott szemhez tartozó személyiségelemzést.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép