2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 félelmetes történet, amit tilos lefekvés előtt elolvasni

Wadolowska Balogh Orsolya

Mit szólnál, ha valami véres szörnyűség derülni ki a műsorról, amit nézel? Angyalszobrok tűnnek fel ott, ahol nincsenek és bezárt szellemek térnek vissza kísérteni a hotelszobáikba… álomra hajtanád a fejedet ilyen helyeken? Te most ezt megúsztad, de nem mindenki volt ilyen szerencsés és szembe találkozott a félelmetes, megmagyarázhatatlan, paranormális világgal. Jobb, ha napfényben olvasod ezeket a történeteket.

5 félelmetes történet

5 félelmetes történet

1999

Az 1999 néven híressé vált történet egy kanadai blogger örökítette meg, akit Elliotnak hívnak. A férfi egy különös tévés csatorna nyomába eredt, amelyet 1999-ben nézett. Addig szaglászott, amíg rá nem döbbent, hogy a csatorna vezetője gyermekeket áldozott fel házában medveruhába öltözve és Medve Úrnak szólítatta magát.

Csupán egy pár televíziós műsor futott a furcsa csatornán délután négy és este kilenc között. Két műsor tűnt fel, az egyik a Booby volt, amiben kezek mesélnek történeteket, szituációkat. A másik show a Medve Úr pincéje és nem valószínű, hogy itt további ecsetelésre szorulnak a részletek, hogy ott vajon mik történtek. Ám szerencsére a rendőrség hamarosan felszámolta az egész csatornát, a perverz medvével együtt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mindent megpróbáltál, de semmi nem segít? - Ezt tedd a fogadra és a fájdalom azonnal elmúlik!

Mindent megpróbáltál, de semmi nem segít? - Ezt tedd a fogadra és a fájdalom azonnal elmúlik!

Egy egyszerű mosollyal sok mindent kifejezhetünk. Megmutatja az élet örömét, a szimpátiát, az őszinteséget, sőt az udvariasságot is. A mosoly önbizalmat és önbecsülést tükröz. Ám a szép mosolyhoz óvnunk kell fogainkat. Valójában, ha a fáj a fogunk, mosolyunk, fájdalmas vicsorgásba torzul. Hogy visszanyerd a mindennapok örömét, megszabadulj a fájdalomtól, fedezz fel egy gyors megoldást!

Tovább »
Ha megoldod ezt a 4 rejtvényt, akkor egy észkombájn vagy

Ha megoldod ezt a 4 rejtvényt, akkor egy észkombájn vagy

Elsőre könnyűnek találhatod ezt a 4 feladatot, de ha komolyabban kezdesz foglalkozni velük, akkor rá fogsz jönni, hogy nem is olyan egyszerűek. Ahhoz, hogy megfejthesd őket, alaposabban szemügyre kell venned a feladványokat és nagy figyelmet fordítani a részletekre. Mert néha egészen apró dolgokon múlik a siker! Ne hagyd, hogy egy kis figyelmetlenség álljon a sikerélményed útjába!

Tovább »
Mit látsz meg először a képen? - Megmutatja rejtett gyengeségedet

Mit látsz meg először a képen? - Megmutatja rejtett gyengeségedet

Személyiségünknek egyaránt vannak erős és gyenge oldalai is. Bár ezt nehéz beismerni, de jó, ha tudjuk, hogy mi is a gyengepontunk. Nem lehetük minden területen kiemelkedők, van, amiben jók vagyunk és van, amiben nem. Van, aki például túlságosan hamar elveszti a türelmét, míg más túl érzelmes.  Nézd meg a képet, és derítsd ki a személyiséged gyenge oldalát.

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép