2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 félelmetes történet, amit tilos lefekvés előtt elolvasni

Wadolowska Balogh Orsolya

Mit szólnál, ha valami véres szörnyűség derülni ki a műsorról, amit nézel? Angyalszobrok tűnnek fel ott, ahol nincsenek és bezárt szellemek térnek vissza kísérteni a hotelszobáikba… álomra hajtanád a fejedet ilyen helyeken? Te most ezt megúsztad, de nem mindenki volt ilyen szerencsés és szembe találkozott a félelmetes, megmagyarázhatatlan, paranormális világgal. Jobb, ha napfényben olvasod ezeket a történeteket.

5 félelmetes történet

5 félelmetes történet

1999

Az 1999 néven híressé vált történet egy kanadai blogger örökítette meg, akit Elliotnak hívnak. A férfi egy különös tévés csatorna nyomába eredt, amelyet 1999-ben nézett. Addig szaglászott, amíg rá nem döbbent, hogy a csatorna vezetője gyermekeket áldozott fel házában medveruhába öltözve és Medve Úrnak szólítatta magát.

Csupán egy pár televíziós műsor futott a furcsa csatornán délután négy és este kilenc között. Két műsor tűnt fel, az egyik a Booby volt, amiben kezek mesélnek történeteket, szituációkat. A másik show a Medve Úr pincéje és nem valószínű, hogy itt további ecsetelésre szorulnak a részletek, hogy ott vajon mik történtek. Ám szerencsére a rendőrség hamarosan felszámolta az egész csatornát, a perverz medvével együtt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Szeptember az a hónap, amikor a 12 zodiákus feléhez érkezünk, és erőteljesen uralkodik a 9-es szám vibrációja. A számmisztika szerint ez az egyetlen hónap, amikor fokozottak az energiáink. Igen ám, de mi történik ezt követően? Hiszen ha a zodiákust vesszük alapul, még csak a ciklus felénél járunk. Tudd meg, mi vár rád a ciklus második felében!

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

A Torony az anyagiasságot, ez ego által irányított gondolkodásmódot vagy helytelen meggyőződést, kapcsolatot, életmódot jelképezi. Egy szellemi megvilágosodással járó esemény van kilátásban, amely romba dönti a hamis gondolatokat, hitrendszereket és szokásokat.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Ez most a tanulás és az információgyűjtés ideje. Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép