REJTÉLY-MISZTIKA

A visszatérő kísértet - Ann Walker kedélyborzoló legendája

Szerző:
Szabó Anna
Ann Walker - és a vérben tocsogó szelleme - Nagy-Britannia egyik legismertebb legendája, aki folyamatosan visszatért kísérteni egy férfit, hogy segítsen megkeresni a holttestét és leleplezzék a gyilkosait. Mindez meg is történt, megtalálták a testét és fellógatták a gyilkosait. De biztos azok haltak meg, akiknek meg kellett?


1681-ben játszódik a történet, amit James Graeme mesélt el Durham városában Angliában, ugyanis beállított hozzá egy nő talpig vérben úszva, tele sebekkel és elmesélte a férfinek a meggyilkolása történetét. Ez azért mégse egy Grimmféle esti mese...

Szóval Ann terhes volt, amikor eltűnt és néhány hétig senki sem találta meg. Állítólag brutálisan meggyilkolták egy csákánnyal, ugyan később kiderült, hogy a bűncselekményt Mark Sharp követte el.

És mi a fordulat? Ann Walker szelleme visszatért. Elmondta, hogy Sharpot egy rokona bérelte fel, aki állítólag teherbe ejtette Annt. Graema nem tett semmit, ezért a Ann szelleme visszatért harmadik alkalommal és elmondta, hogy addig nem hagy nyugtot a férfinek, amíg nem jelenti a meggyilkolását.

A mai napig nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy Mr. Graeme mentálisan stabil volt-e, de az biztos, hogy a férfi a nyomozókat Ann Walker testéhez vezette, akit tényleg csákánnyal gyilkoltak meg. A gyilkosság helyszínén megtalálták Sharp véres cipőjét is, amely végül a férfi elítéléséhez vezetett. Végül Sharpot és a rokon Walkert kivégezték Ann meggyilkolásáét. Haláluk után Ann végre megnyugodott.

De egyesek szerint felmerül a gyanú, mi van akkor ha James Graeme volt a gyilkos és az egész sztorit csak azért találta ki, hogy ne ő menjen a hűvösre, jobban mondva a bitóra?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL