ÁLLATI CUKISÁGOK

Állatok, akik profi módon szöknek meg otthonaikból - arczsibbasztó videó

Szerző:
Szabó Anna
Ha nem a döbbenettől, akkor a nevetéstől fog garantáltan lezsibbadni az arcod! A videóból konkrétan az derül ki, hogy arcpirítóan okos házi állataink vannak, akik olyan furmányosan szöknek meg ketreceikből, lakóhelyükről, istállójukból, hogy az ember az agyát eldobja. Ezzel a videóval jó alaposan beintünk a Mission Impossible Ethan Hunt-jának!

Csak hisszük, hogy okosak vagyunk. Csak hisszük, hogy az állataink ostobák. Tisztelet a kivételnek. Mert én eddig se mertem hülyének nézni a kedvenceimet, ezek után pláne. Jó, tudtuk, hogy a kutyák okosak, a macskák eszét sokan vitatják, de egy papagájhoz, nyúlhoz, lóhoz végképp nem társít agyat a legtöbb ember. Ez pedig mekkora butaság, mert így lehet jól rápacsálni!

Már nekem az égett arcom, mikor a papagáj olyan ravaszul szökik meg, hogy még a ketrecé ajtaját is becsukja maga után vagy mikor a kutya a hátát nekitámasztva a póznának mászik át a kerítésen. Viszont egyenesen nyerítettem a röhögéstől, amikor a kecske a szamarat használja ugródeszkának vagy mikor... áh, kár erre több betűt fecsérelni, ezt látnod kell!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL