MÁGIA

A bolygók és a drágakövek

Szerző:
Szabó Anna
Minden bolygó kapcsolatban áll egy drágakővel, amin keresztül hatni tud a földi világra, és ami képviseli a tulajdonságait. Fel szeretnéd használni valamelyik bolygó hatását egy varázslatodhoz, de nem tudod, hogyan csináld? Akkor figyelj…

Ha felhasználod valamelyik bolygó drágakövét a varázslatodhoz vagy egy talizmánhoz, akkor azzal igénybe tudod venni annak a bolygónak a segítségét és a hatását, hogy a varázslat még eredményesebb legyen.


Az alábbiak közül válaszd ki, hogy melyik bolygó drágaköve érdekel, és olvasd el a hozzá tartozó leírást.


Nap – Rubin

A Nap a zodiákus legfőbb uralkodó bolygója. Fényt és hőt sugároz, ami minden életforma elengedhetetlen feltétele. Az emberek horoszkópjában a Nap helyzete az illető kinézetét és társasági személyiségét határozza meg, és energiát ad az illető személyes hatalmának és mások feletti befolyásának. A Nap által uralt drágakő a természetes rubin.


A rubinok és a más természetesen vörös színű ékkövek a vöröset hordozzák magukban a kozmikus színek közül.

Ahhoz, hogy a Nap energiáját megfelelően tudja közvetíteni, a napkőnek (például a rubinnak) hibátlannak kell lennie, valamint aranyba kell ágyazni.


Hold – Igazgyöngy

A Hold az elmét uralja. Az emberek horoszkópjában a Hold helyzete az illető gondolkodásmódját, valamint az érzéseiben és az akaratában előforduló szokásmintákat határozza meg. A Hold által uralt ékkő a természetes igazgyöngy, a fehér korall és a holdkő.


Az igazgyöngyök és az egyéb holdékkövek a narancssárgát hordozzák magukban a kozmikus színek közül.


Ahhoz, hogy a Hold hasznos energiáját megfelelően tudja közvetíteni, a drágakőnek hibátlannak kell lennie.


Mars – Korall

A Mars férfias bolygó, amely intenzív és tüzes energiát sugároz. Az emberek horoszkópjában a Mars helyzete a fivérek közötti kapcsolatot, a bátorságot, az erőt, az életerőt és a szexuális energiát határozza meg. A Mars által uralt drágakövek közé tartozik a természetes korall, a karneol, és minden más olyan ékkő, amelynek a színe a rózsaszíntől a vöröses okkerig terjedő színsávban található.


A korall és az okkerszínű kövek a citromsárgát hordozzák magukban a kozmikus színek közül.


Ahhoz, hogy a Mars kedvező energiáját megfelelően tudja közvetíteni, a drágakőnek jó minőségűnek és hibátlannak kell lennie.


Merkúr – Smaragd

A Merkúr az intelligencia felett gyakorol hatást, és emiatt az olyan területek felett uralkodik, mint az oktatás, a tanulás, az irodalom, a kommunikáció és a közönség előtti szereplés. A Merkúr a föld elemmel, a hideg energiával, a zöld színnel, a mezőgazdasággal, az utazással és az idegrendszerrel áll kapcsolatban.


A smaragdok és más zöld kövek a zöldet hordozzák magukban a kozmikus színek közül.


A Merkúr által uralt ékkövek közé tartozik a smaragd, a peridot (olivin), a cavorit, a krómturmalin, a krómdiopszid, a zöld jádekő és minden más természetesen zöld színű, hibátlan kő.


Jupiter – Sárga zafír

A Jupiter a legkedvezőbb és legelőnyösebb hatású bolygó. A jómódú és befolyásos emberek horoszkópjában általában nagyon erős a Jupiter jelenléte, és ez azokat a gazdag jutalmakat tükrözi, amelyeket ezek az illetők a korábbi életeikben felhalmozott pozitív karmájuk segítségével kaptak.


A Jupiter energiáját közvetítő kövek a természetesen citromsárga színű zafírok, a topáz, a citrin, a heliodor és más citromsárga, hibátlan kövek.


Vénusz – Gyémánt

A Vénusz kedvező hatású bolygó, amely a szexet, a szexualitást, a szerelmet, a házasságot, az anyagi kényelmet és a luxust képviseli.
A gyémánt és más színtelen kövek az indigókéket hordozzák magukban a kozmikus színek közül.


A Vénusz a gyémánton, a kvarckristályon, a cirkónián, a fehér topázon, a fehér zafíron és más színtelen, tiszta, átlátszó köveken keresztül közvetíti a kozmikus energiáját.



Szaturnusz – Kék zafír

A Szaturnusz nagyon erős bolygó. Az emberek horoszkópjában a helyzete nagyban befolyásolja az illető munkáját és karrierjét, valamint azokat az akadályokat, amelyeket az illetőnek le kell győznie ahhoz, hogy sikeres legyen a választott területén. A Szaturnusz a kék színnel hozható kapcsolatba.


A Szaturnusz a kék zafíron, a kék spinellen, a tanzaniton, a kék turmalinin, az ioliton, az ametiszten és a kéktől az ibolyaszínűig terjedő színsávba tartozó, tiszta, áttetsző köveken keresztül közvetíti kozmikus energiáját.


Csak a hibátlan kövek képesek megfelelően közvetíteni a Szaturnusz pozitív asztrális energiáját.


Rahu – Hesszonit

A Rahu a Hold felszálló csomója, és természeténél fogva rosszindulatú befolyással bír, amely személyes frusztrációt, rossz szokásokat, alkohol- vagy drogfüggőséget, szellemek vagy démonok általi megszállottságot, valamint fertőző betegségeket okozhat. Ha azonban erőteljes pozícióban található meg valakinek a horoszkópjában, akkor a Rahu nagy gazdagsághoz, hatalomhoz és tömegek feletti óriási befolyáshoz juttathatja az illetőt.


A Rahu által uralt kövek közé tartozik a hesszonit, a szpesszertit, a cirkónia (jácintkő), valamint az aranyos-narancsostól a barnás-narancsosig terjedő tartományba tartozó színű kövek. Kizárólag a hibátlan drágakövek közvetítik a Rahu hasznos energiáját.



Ketu – Macskaszem

A Ketu a Hold leszálló csomója, amely misztikus befolyással bír, és a Rahuhoz hasonlóan rosszindulatú és kellemetlen, kivéve akkor, ha egy hasznos bolygóval való együttállásban vagy erőteljes pozícióban található meg valaki horoszkópjában.

A macskaszem az infravöröset hordozza magában a kozmikus színek közül.
A Ketu által uralt kövek közé tartozik a macskaszem, a krizoberill, a berill, az apatit, a turmalin és más, a citromsárgától a zöldes-barnásig terjedő színtartományba tartozó kövek, amelyeknek színjátszóan, macskaszemszerűen verik vissza a fényt a felületükről, és gyakran a belsejük is ilyen, ha gömbölydedre van csiszolva a kő.


Ezeknek az ékköveknek eléggé áttetszőknek kell lenniük ahhoz, hogy megfelelően tudják közvetíteni a Ketu hasznos energiáját.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL