EZOTÉRIA

Mivel tudsz a legjobban csábítani? - A belső nimfád elárulja!

Szerző:
Szabó Anna
A nimfák a görög mitológia nőalakjai. A szépség, a termékenység, a természet megtestesítői. Olyan helyekhez kötődnek, mint a hegyek, barlangok, erdők, patakok. A réteken táncolnak a nekik zenélő szatírokkal, vagy a virágos mezőkön hálnak velük és a férfiak nagy elcsábítói. Tudni szeretnéd, mi a te fegyvered, mivel tudod a leginkább elcsábítani őket? Megmondja a belső nimfád!

 

Minden nőben ott lakozik egy ókori nimfa. Egy gyönyörű, mindig vidám és jókedvű, kacérkodó nő. Gyakran istenek, istennők kísérői, lehetnek vadásznők, próféták, de leginkább a mulatozás, a táncolás és a szex meg a szerelem a kenyerük. Gyakran felejtik a szemüket a szép férfiakon, akiket egy pillantással is képesek elbűvölni.


Vajon benned milyen nimfa motoszkál és milyen adottságokkal? Húzz egy lapot és tudd meg, hogy mivel tudod a leginkább elcsábítani, megkísérteni a férfiakat!

 

   

   

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL