DIVAT

Egy szál ruhák

Szerző:
Szabó Anna
Felejtsd el a hosszadalmas válogatást, melyik farmert melyik toppal vedd fel, vagy épp milyen színeket pároztass össze. Legyen egyszerű és gyors a megoldás, a rohanós hétköznapok és a kihagyhatatlan programokért!

Légy újra kislány!

Rosszalkodj egy kicsit! Idézd fel a gyerekkori ruhácskáidat. Minél játékosabb, kislányosabb, annál jobb! Most óriási a kínálat a rövid,  laza könnyű tarkabarka cuccokból. A babydoll elsősorban karcsú, szép combokkal rendelkező hölgyeknek áll jól. Ezért azért érdemes lesz fogyózni!

 
„Játszós” ruha farmerből

Emlékszel még a nyolcvanas évek kantáros rövid nacijaira? Bizony, ez a fazon újra nagyon trendi lett! Nem kell túl sokat gondolkodni, hogy mit vegyél fel hozzá, elég egy egyszerű rövid ujjú póló, vagy trikó.


Mit viselj kantáros farmerhez?


Ezt az alapvetően kissé fiús viseletet kellően finomíthatod a 2007 nyári trendben főszerepet élvező hajpánttal, pöttyös kiegészítőkkel és buggyos ujjal, vagy ujj nélküli topokkal.

 A hatvanas évek csábos eleganciája

Nekem rögtön Cher ruhatára jutott eszembe a Sellők című filmből. Nem csoda, hogy Sharlotte (Winona Ryder) is  a csoda csinos Mrs Flex legszexibb ruhájába bújva csábította el a szexis Joe-t.
Csináld utána! 


Mit viselj az "egyszál rucikhoz?

A kerek napszemüveg, a vastag karperec, a gömbölyű formájú táskák és az élénk színek tökéletesen idézik a hatvanas évek legcsinibb összeállításait

 

Kánikula és nőiesség a nyolcvanas évekből

És még mindig a nyolcvanasok!

Bomba recept: Csíkos, állatmintás, rikító piros és sárga. Óriás kalap, balerina cipő, derékra csatolható elasztikus öv, és az elmaradhatatlan tunika!


Végül, de nem utolsósorban íme kedvenc darabjaink a kifutókról 

Főleg randira, esti kiruccanásokhoz ajánljuk őket.

Az igazán nőies megjelenés titka igen egyszerű: karcsúsított formák, rejtőzködő szépséghibák, gyönyörűen dekoltált ruhák, vagy a vállakat szabadon hagyó vagány szerelések.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL