2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Első randin lefeküdni? - Szex helyett inkább valami más

Dr. Betty

Nagyon gyorsan lefekszenek egymással a párok. Hamarabb ismerik meg egymás nemi szervét, mint egymás arcát, a személyiségükről pedig már ne is beszéljünk. Ennek gyakori következménye az lesz, hogy az ember kiég, elközönyösödik, belefárad és elveszi a lehetőségét annak, hogy kialakuljon a szerelem.

 

 

Ne felejtsük el, hogy a virág sem nyílik ki egyből, hanem először bimbódzik, így a szerelem is a szexuális együttléttel teljesedik be, virágzik, de ehhez idő kell. Időt kell hagyni arra, hogy az igazi szerelem megszülethessen, hogy megismerjük egymást, a szokásainkat, a hobbijainkat, az alvásmódunkat, azt, hogy mit szeretünk enni, olvasni, és hogyan szeretünk szórakozni. Így alakul ki lassan a szerelem. Mert sokak számára a szex csak sport, különböző tornagyakorlatokat végeznek a lepedőn, s kielégítik egymást. Kutatók azt mondják, hogy az orgazmus is ugyanolyan boldogsághormont, azaz endorfint termel, mint a sportolás. És a szex ugyanolyan kalóriát éget, mint a sport, ugyanis akár 300 kalóriát is felemészt egy átlagos szexuális együttlét.

A szerelem sokkal több a szexnél, ezért jóval időigényesebb is

Ha meghívod álmaink férfiját magadhoz vacsorára, ne egyből az ágyba kössetek ki, amint leszedted az asztalt, hanem beszélgessetek, ismerjétek meg egymás erkölcsösségét, gondolkodásmódját, életcéljait, terveit és ízlését. Talán a közös vacsora a legjobb erre. Nádas Péter mondta, hogy az ember úgy szeretkezik, ahogyan eszik. Evés közben ismerjük meg a másik ember temperamentumát és szenvedélyességét. Hippokratész szerint, amilyen az ételed, olyan lesz az életed is. Tehát az első randin semmiképpen se feküdj le a kiválasztottal, hanem egyetek jókat és beszélgessetek az élet értelméről, hogy minél jobban megismerjétek egymást és csak akkor add át magad neki testileg, amikor már úgy érzed, hogy valóban ismered, és te is készen állsz egy tartós kapcsolatra. Legyen nálad a szex bizalmi kérdés, és ne erőltesd, hogy már az ismerkedés napján lefeküdj a kiválasztottal.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

Tovább »
Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Engedd meg, hogy ma is gondoskodjunk az egészségedről és a jó kedvedről azáltal, hogy lehetőséget adunk arra, hogy elvégezz egy szórakoztató, de ugyanakkor rendkívül hasznos vizuális tesztet! Igazán könnyű dolgod lesz, csak meg kell figyelned a színes képeket és megmondani milyen számokat látsz rajtuk! Ezáltal te magad is hozzájárulsz a napi sikerélményedhez és a látásod egészségének fenntartásához!

Tovább »
Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Gondoltál már arra, hogy miért is esik egy-egy adott dologra a választásod? Nos, az, amiért egy adott dolog vonz, és amiért vágysz valamire, az mind a tudatalatti miatt van. A tudatalatti felelős ugyanis a választásaidért. Vizsgáld meg az alábbi képeket és válaszd ki azt a szemet, amely leginkább vonz. Miután ezzel megvagy, máris olvashatod a választott szemhez tartozó személyiségelemzést.

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép