Napi horoszkóp - 2015-09-23

Kos

Kedves Kos! Talán többet vállaltál a kelleténél, vagy sokat kockáztattál a vállalkozásaidban, ezért kimerültséget érzel és a kelleténél ingerültebb vagy környezeteddel. A jóindulatú figyelmeztetések is idegesítenek, nem tűrsz ellentmondást semmiben. Rosszak az előérzeteid, állandó aggodalom gyötör, vagy féltékenység kínoz.

Bika

Kedves Bika! Nem hallgattad meg az időjárás jelentést, és az ablakból eléd táruló kép megcsalt. Túl lengén öltöztél, nem az évszaknak megfelelően. Remegsz, mint a kocsonya, a munkahelyeden is fázol. Ha akad valami ócska hacuka, ne restelled, kapd magadra. Amikor átmelegedtél kissé, nyomban elaludnál. Azt várod, hogy ágyba kerülj.

Ikrek

Kedves Ikrek! Állítólag minél öregebbek leszünk, annál kevesebb örömben van részünk, és egészen más dolgoknak örvendezünk, mint fiatalon. Vannak, akik még fiatalkorukban sem képesek örülni semminek, és ma éppen egy ilyen emberrel hoz össze a sors. Próbáld meg, hátha neked sikerül kimozdítanod őt ebből a szomorú állapotból.

Rák

Kedves Rák! Hanyatló időszak következik, de nem tart sokáig, és nem a legsúlyosabbak közül való. Próbáld könnyedén venni az akadályokat. Nem fogod leverni a lécet, ha nem csak az ösztöneidre hallgatsz. Légy sokkal racionálisabb, hisz egyébként is így gondolkodsz a világról. Kisebb munkahelyi kellemetlenség érhet, de nem veszélyes.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ami a bolygóállásokat illeti, főként az augusztus 13. és 23. között született Oroszlánok nyissák ki szemüket a munkahelyükön. Az elkövetkezendő két-három nap kellemes meglepetést, netán rég várt eredményt tartogat. Az elismerés számtalan formája megeshet, ezért ne légy csalódott, ha nem pont e formára gondoltál.

Szűz

Kedves Szűz! Rég volt rá alkalmad, hogy örömeidet, bánataidat megoszthasd valakivel. Úgy érzed, kicsordul a pohár. Képtelen vagy befogadni újabb élményeket, míg ezeket nem dolgozod fel. Barátnőddel töltöd az estét, így lesz alkalmad megkezdeni a felszámolást. De egyet ne feledj! Ne csak te öntsd ki a szíved, hallgasd meg őt is!

Mérleg

Kedves Mérleg! Nemhogy kudarc nem ér, de kifejezetten jó hatások kerítenek hatalmukba. Ettől kezded visszanyerni stabilitásodat. Az utóbbi időben annyi kudarc ért, hogy aggodalmaskodsz, nehogy megint csalódás érjen. Végezd nyugodtan munkádat, és éld az életedet úgy, mint eddig. A sorsodat úgysem kerülheted el, jön magától.

Skorpió

Kedves Skorpió! Mindegy mit teszel, csak végre mozogj egy keveset. Kondíciód az utóbbi időben sokat romlott, és félő, hogy ez egyéb károkat is okoz. Nem elég, ha csak elméletben állsz ki az egészséges élet mellett, és közben cigarettázol, éjszakázol. Néhány órát a kevésbé élvezetes feladatokra is kell szánnod. Ezek vannak soron.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szorongsz, mert valaki, akivel napok óta szeretnél beszélni, nem keres. Mi ez a passzivitás? Hisz közismert vagy kezdeményezőkészségedről, kitűnő kapcsolatteremtő képességedről. Csak nem a visszautasítástól félsz? Lépj a tettek mezejére, emeld fel a telefont! A bizonytalanságnál az esetleges visszautasítás is jobb.

Bak

Kedves Bak! Környezeted nagyra értékeli igazságosságodat, ám túlzott elvárásaid, kritikáid elől igyekeznek elmenekülni. Mint ahogyan az is konfliktus előidézője lehet, ha te kapsz indokolatlanul kemény bírálatot. Vigyázz, ne legyen mindig szigorú önkritikád a mérvadó! A túlzott félelem sem jó, hiszen könnyen áldozattá tehet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ez a nap sem fog mély sebeket ejteni, vagy örökre emlékezetes pillanatokat savként a lelkedbe marni, de unalmasnak sem unalmas. Te is, munkatársaid is fáradtak vagytok, úgyhogy a munkában nem sok kárt tesztek, inkább viccelődéssel telik el a nap. De nem is baj, néha szükség van egy-egy oldottabb munkanapra.

Halak

Kedves Halak! Nem várnak rád szörnyű megpróbáltatások, de nagyobb örökségre sincs kilátásod. Egyik sem hiányzik, különösen nem az első. Anyagi gondjaid nem égetőbbek az átlagosnál, hiszen szükségleteidet igyekszel a lehetőségeidhez mérten igazítani. Ez az esetek többségében sikerül is. Így aztán elégedett vagy, meg nem is.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL