2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Jól vigyázz a gyermekedre! - Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz a hideg!

Wadolowska Balogh Orsolya

Ragadd meg a Teddy mackódat és maradj a fényben, kapj magadra egy takarót, mert olyan kísérteties történetek következnek a bébimonitor kapcsán, amelyektől garantáltan a jeges szél fog futkosni a hátadon. Mert a bébimonitoron keresztül bizony meghallhatjuk a szellemek világát és olyan eseményeket vonzhat be, amelyekről álmodni sem mernénk, hogy megeshet.

Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz majd a hideg!

 Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz majd a hideg!

A kísértetjárta baba

“Ez még azelőtt történt, mielőtt megszülettem volna, de a szüleim számtalanszor mesélték el nekem. Amikor az anyám terhes volt a testvéremmel (aki most 21 éves), kapott egy porcelánbabát a babaváró bulin a barátaiktól. A nagymamám már akkor megérzett valamit és szörnyen utálta azt a babát. Azt mondta anyámnak, hogy ez nem lesz jó sem neked, sem a babának. Pár hónappal később a nagymamám elhunyt, és sohasem láthatta meg az unokáját. A porcelán babát pedig az egyik szekrény tetejére rakták egy kosárba. Miután a húgom megszületett, egyik éjjel, édesanyám egy furcsa csattanást hallott a bébimonitoron keresztül. Gyorsan átrohant a szobába, és mikor látta, hogy a húgomnak nincs semmi baja, hálát mondott az égnek. A testvérem mélyen aludt, azonban a baba összetört és darabjai teljesen beterítették a padlót. Érdekes a módon a kosár ugyanott volt, a szekrény tetején. Anyám ekkor megszólalt, a levegőnek intézve a szavait: „Anya, most már meglátogattad az unokádat, úgyhogy szabadon elmehetsz. Menj békével!”. Ekkor egyszer csak meghallotta a nagymamám suttogását, és azóta is, ha erről kell beszélnie, megborzong és könnyezik. Azt mondta, hogy nem értette pontosan, mit is mondott neki akkor, csak annyi bizonyos, hogy a nevét mondta, és az, hogy „szeretlek” - spanyolul.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

Tovább »
Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Engedd meg, hogy ma is gondoskodjunk az egészségedről és a jó kedvedről azáltal, hogy lehetőséget adunk arra, hogy elvégezz egy szórakoztató, de ugyanakkor rendkívül hasznos vizuális tesztet! Igazán könnyű dolgod lesz, csak meg kell figyelned a színes képeket és megmondani milyen számokat látsz rajtuk! Ezáltal te magad is hozzájárulsz a napi sikerélményedhez és a látásod egészségének fenntartásához!

Tovább »
Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Gondoltál már arra, hogy miért is esik egy-egy adott dologra a választásod? Nos, az, amiért egy adott dolog vonz, és amiért vágysz valamire, az mind a tudatalatti miatt van. A tudatalatti felelős ugyanis a választásaidért. Vizsgáld meg az alábbi képeket és válaszd ki azt a szemet, amely leginkább vonz. Miután ezzel megvagy, máris olvashatod a választott szemhez tartozó személyiségelemzést.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép