2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Jól vigyázz a gyermekedre! - Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz a hideg!

Wadolowska Balogh Orsolya

Ragadd meg a Teddy mackódat és maradj a fényben, kapj magadra egy takarót, mert olyan kísérteties történetek következnek a bébimonitor kapcsán, amelyektől garantáltan a jeges szél fog futkosni a hátadon. Mert a bébimonitoron keresztül bizony meghallhatjuk a szellemek világát és olyan eseményeket vonzhat be, amelyekről álmodni sem mernénk, hogy megeshet.

Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz majd a hideg!

 Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz majd a hideg!

A kísértetjárta baba

“Ez még azelőtt történt, mielőtt megszülettem volna, de a szüleim számtalanszor mesélték el nekem. Amikor az anyám terhes volt a testvéremmel (aki most 21 éves), kapott egy porcelánbabát a babaváró bulin a barátaiktól. A nagymamám már akkor megérzett valamit és szörnyen utálta azt a babát. Azt mondta anyámnak, hogy ez nem lesz jó sem neked, sem a babának. Pár hónappal később a nagymamám elhunyt, és sohasem láthatta meg az unokáját. A porcelán babát pedig az egyik szekrény tetejére rakták egy kosárba. Miután a húgom megszületett, egyik éjjel, édesanyám egy furcsa csattanást hallott a bébimonitoron keresztül. Gyorsan átrohant a szobába, és mikor látta, hogy a húgomnak nincs semmi baja, hálát mondott az égnek. A testvérem mélyen aludt, azonban a baba összetört és darabjai teljesen beterítették a padlót. Érdekes a módon a kosár ugyanott volt, a szekrény tetején. Anyám ekkor megszólalt, a levegőnek intézve a szavait: „Anya, most már meglátogattad az unokádat, úgyhogy szabadon elmehetsz. Menj békével!”. Ekkor egyszer csak meghallotta a nagymamám suttogását, és azóta is, ha erről kell beszélnie, megborzong és könnyezik. Azt mondta, hogy nem értette pontosan, mit is mondott neki akkor, csak annyi bizonyos, hogy a nevét mondta, és az, hogy „szeretlek” - spanyolul.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mindent megpróbáltál, de semmi nem segít? - Ezt tedd a fogadra és a fájdalom azonnal elmúlik!

Mindent megpróbáltál, de semmi nem segít? - Ezt tedd a fogadra és a fájdalom azonnal elmúlik!

Egy egyszerű mosollyal sok mindent kifejezhetünk. Megmutatja az élet örömét, a szimpátiát, az őszinteséget, sőt az udvariasságot is. A mosoly önbizalmat és önbecsülést tükröz. Ám a szép mosolyhoz óvnunk kell fogainkat. Valójában, ha a fáj a fogunk, mosolyunk, fájdalmas vicsorgásba torzul. Hogy visszanyerd a mindennapok örömét, megszabadulj a fájdalomtól, fedezz fel egy gyors megoldást!

Tovább »
Ha megoldod ezt a 4 rejtvényt, akkor egy észkombájn vagy

Ha megoldod ezt a 4 rejtvényt, akkor egy észkombájn vagy

Elsőre könnyűnek találhatod ezt a 4 feladatot, de ha komolyabban kezdesz foglalkozni velük, akkor rá fogsz jönni, hogy nem is olyan egyszerűek. Ahhoz, hogy megfejthesd őket, alaposabban szemügyre kell venned a feladványokat és nagy figyelmet fordítani a részletekre. Mert néha egészen apró dolgokon múlik a siker! Ne hagyd, hogy egy kis figyelmetlenség álljon a sikerélményed útjába!

Tovább »
Mit látsz meg először a képen? - Megmutatja rejtett gyengeségedet

Mit látsz meg először a képen? - Megmutatja rejtett gyengeségedet

Személyiségünknek egyaránt vannak erős és gyenge oldalai is. Bár ezt nehéz beismerni, de jó, ha tudjuk, hogy mi is a gyengepontunk. Nem lehetük minden területen kiemelkedők, van, amiben jók vagyunk és van, amiben nem. Van, aki például túlságosan hamar elveszti a türelmét, míg más túl érzelmes.  Nézd meg a képet, és derítsd ki a személyiséged gyenge oldalát.

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép