2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Jól vigyázz a gyermekedre! - Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz a hideg!

Wadolowska Balogh Orsolya

Ragadd meg a Teddy mackódat és maradj a fényben, kapj magadra egy takarót, mert olyan kísérteties történetek következnek a bébimonitor kapcsán, amelyektől garantáltan a jeges szél fog futkosni a hátadon. Mert a bébimonitoron keresztül bizony meghallhatjuk a szellemek világát és olyan eseményeket vonzhat be, amelyekről álmodni sem mernénk, hogy megeshet.

Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz majd a hideg!

 Rémtörténetek a bébimonitorral amiktől kiráz majd a hideg!

A kísértetjárta baba

“Ez még azelőtt történt, mielőtt megszülettem volna, de a szüleim számtalanszor mesélték el nekem. Amikor az anyám terhes volt a testvéremmel (aki most 21 éves), kapott egy porcelánbabát a babaváró bulin a barátaiktól. A nagymamám már akkor megérzett valamit és szörnyen utálta azt a babát. Azt mondta anyámnak, hogy ez nem lesz jó sem neked, sem a babának. Pár hónappal később a nagymamám elhunyt, és sohasem láthatta meg az unokáját. A porcelán babát pedig az egyik szekrény tetejére rakták egy kosárba. Miután a húgom megszületett, egyik éjjel, édesanyám egy furcsa csattanást hallott a bébimonitoron keresztül. Gyorsan átrohant a szobába, és mikor látta, hogy a húgomnak nincs semmi baja, hálát mondott az égnek. A testvérem mélyen aludt, azonban a baba összetört és darabjai teljesen beterítették a padlót. Érdekes a módon a kosár ugyanott volt, a szekrény tetején. Anyám ekkor megszólalt, a levegőnek intézve a szavait: „Anya, most már meglátogattad az unokádat, úgyhogy szabadon elmehetsz. Menj békével!”. Ekkor egyszer csak meghallotta a nagymamám suttogását, és azóta is, ha erről kell beszélnie, megborzong és könnyezik. Azt mondta, hogy nem értette pontosan, mit is mondott neki akkor, csak annyi bizonyos, hogy a nevét mondta, és az, hogy „szeretlek” - spanyolul.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

A Torony az anyagiasságot, ez ego által irányított gondolkodásmódot vagy helytelen meggyőződést, kapcsolatot, életmódot jelképezi. Egy szellemi megvilágosodással járó esemény van kilátásban, amely romba dönti a hamis gondolatokat, hitrendszereket és szokásokat.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Ez most a tanulás és az információgyűjtés ideje. Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Vasárnap

A napi jóslat Számodra - Vasárnap

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép