MÁGIA

Rossz szerencse elűzése tűzmágiával

Szerző:
Szabó Anna
Állandóan peches vagy? Semmi sem jön össze és minden kudarcba fullad? Mostanában egy kis szerencséd sincs? Sőt, olyan, mintha balszerencse súlytana? Végezd el ezt az egyszerű, de annál hatásosabb rossz szerencseűző tűzmágiát és egy-kettőre megoldódnak a problémáid. Hamarosan visszatér életedbe a jó szerencse!

A szerencse forgandó. Ha nem is kifejezetten rád olvasott valaki, vagy rosszat kívánt volna, akkor is előfordulhat, hogy akár te vonzottad be magadnak a rossz szerencsét vagy más okból kifolyólag tapadt rád. Ezen könnyen lehet segíteni egy picike kis varázslattal, amely elűzi balszerencsét és visszahozza a jó szerencsét az életedbe!

Kellékek

3 db fekete gyertya

1 kis darab papír

Tűzálló edény

Tömjén füstölő

Fekete toll

A varázslat menete

Szombati napon, fogyó hold idején, gyújtsd meg a három fekete gyertyát és a füstölőt. Írd a kis cetlire a „rossz szerencse" szavakat. A hátuljára írd rá azokat, amik történtek veled vagy amiket megkívánsz szüntetni. Ezután mind a két oldalt húzd át egy nagy fekete X-el és közben gondolj arra, hogy ezzel gátat vetsz a további kellemetlenségeknek, és hogy amint elégeted, soha többé nem térnek vissza. Majd gyújtsd meg a papírt és mond el ezt háromszor:

„Tűz, tűz, amely hatalmas fénnyel ég,
Fordítsd sötétségemet a fény felé.
Űzd el tőlem a rossz szerencsémet,
Hozz nekem helyette inkább jóakaratot.
Balszerencse menj tőlem távol és maradj is ott,
Majd én kifüstöllek, menj el örökre,
Ezzel a tűzzel elégetlek,
Hozzatok nekem jó szerencsét és fényességet."

Maradj még és meditálj, koncentrálj arra, hogy ezzel mindaz, a rossz, ami eddig volt, most véget ért. Elűzted magadtól a balszerencsét és helyette árad fel a jó szerencse.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL