EZOTÉRIA

Milyen adományt kaptál a szent sárkányoktól, amikor születtél? - Húzz egy kártyát és megtudod!

Szerző:
Szabó Anna
A sárkányok a világ legmisztikusabb és legvarázslatosabb lényei. Mindenki kapott valami különleges képességet tőlük, amikor megszületett, csupán nem tud róla, elfelejtette vagy csak nem vesz róla tudomást! Pedig ezekkel a képességekkel megváltoztathatjuk a mások és a saját életünket is! Ha szeretnéd megtudni, mit kaptál születésed pillanatában, válassz egy sárkánytojást!

 

A sárkányok minden kultúrában a misztikum, a varázslat, a mágia, a szerencse és a hosszú élet megtestesítői. Mindamellett, hogy minden sárkánynak meg van a maga specialitása és különleges képessége. Vajon te mit kaptál a születésed pillanatában? Milyen képesség birtokában vagy, amelyről nem tudsz vagy elfelejted? Sőt, talán tudomást sem veszel róla? Pedig ezzel a képességgel a kezedben akár át is varázsolhatod az egész életedet!


Fedezd fel önmagad ismét és tudd meg, mit kaptál a szent sárkányoktól! Válassz egy tojást és hívd elő a benned szunnyadó csodát!

 

 

   

   

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL