DIVAT

Szemrevalók

Szerző:
Szabó Anna
Égető napsugarak, érzékeny szemek és őrült klassz divat! Egy tuti napszemüveg nélkül semmit sem ér a nyári stíluskavalkád. Parádés napszemüvegek a legjobb tervezőktől!

 

Modern pilóták

Az első amerikai pilótáknak készült napszemüveget a Ray-Ban kezdte gyártani 1930-ban. Emlékezz csak a Top Gun című filmre. Tom Cruise is pont ilyet viselt, akárcsak napjainkban az Olsen ikrek, bár ezek a szemüvegek már inkább utcai viseletre készültek, mint a levegő urainak. 

  

 

 Csillogó ívek

Az 50-es években jelentek meg a fényes, ékszerekkel díszített finom, keskeny ívű szemüvegek.
A futurisztikus forma, a halánték vonalán kristályokkal és ékkövekkel kialakított címerek, logók gyönyörűen keretezik az arcot.

 

 Macskaszemek

Képzeld csak el milyen csodálatosan tündökölt Grace Kelly Monacóban, vagy Sophia Loren Caprin ezekben a játékosan szexi napszemüvegekben. Grace felejthetetlen fejkendőjével és „pillangóként” emlegetett napszemüvegével a hatvanas évek egyik divatszimbólumává vált. Napjainkban főleg a medence mellé, csinos fürdőruhákhoz ajánljuk.

 Üvöltő színek

Az élénk, neon színek most újra visszatértek a kifutókra, tökéletesen passzolva a 2007-es tavasz-nyár trend színeihez. A kék, narancs, sárga, zöld, pink és a piros napszemüveg keretek az idei nyár legizgalmasabb kiegészítői.

 „Metál lédi”

Az "Old school" divat szabályai szerint a cipőnek, a szemüvegnek és a táskának feltétlenül összhangban kell lennie. A fényes design, az arany, ezüst, kvarc, bronz és pezsgő színek 2007-ben is büszkén csillognak a tervezők palettáin.

 Betakarva

Ez a típusú szemüveg érdemelte ki az "ápol és eltakar" jelzőt. A lesifotósok elől menekülő sztárok egyik leghatásosabb álcája ez a motoros-búvár szemüvegre emlékeztető design. Kate Moss és Paris Hilton kedvenc darabjai, de nem csak ők imádják az óriás üvegeket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL